Η βαθμολογία του β' γύρου (pic)

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Football League στα ματς του δευτέρου γύρου.

[googlead][/googlead]

Εννέα στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. Η κατάσταση στην κορυφή έχει ουσιαστικά ξεκαθαρίσει, με τους ΟΦΗ, Άρη να απέχουν 13 και 10 βαθμούς αντίστοιχα από την 3η Παναχαϊκή. Μαίνεται, βέβαια, ακόμα η μάχη στην ουρά, εκεί όπου είναι πιθανό να φέρουν ανακατατάξεις οι αφαιρέσεις βαθμών για την αποτυχία στα τρία στάδια επιτήρησης.

Στην ειδική βαθμολογία του δευτέρου γύρου, πάντως, ο ΟΦΗ είναι αυτός που προελαύνει με το απόλυτο νικών στις 8 αγωνιστικές. Η ομάδα του Ηρακλείου διαθέτει παράλληλα την καλύτερη επίθεση (21 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (3) μαζί με τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς βρίσκεται 2η σε συγκομιδή.

Σε ό,τι αφορά στον Άρη, στα 8 ματς που έχει δώσει κατατάσσεται 5ος με την ίδια συγκομιδή βαθμών που έχουν Καραϊσκάκης και Πανσερραϊκός. Βέβαια, η ομάδα της Άρτας και αυτή των Σερρών έχουν 6 πόντους άνευ αγώνων.

Ουραγός είναι η Καλλιθέα με 3 ισοπαλίες, ενώ χωρίς νίκη στο γήπεδο είναι έως τώρα στο δεύτερο μισό οι Αιγινιακός, Σπάρτη. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας έχει πάρει ένα τρίποντο στα χαρτιά και αυτή της Λακωνίας δύο. Έναν βαθμό περισσότερο από τον Παναιγιάλειο έχει πάρει ο ΑΟ Τρίκαλα (9).

Το FL News σας παρουσιάζει την ειδική βαθμολογία από τη 18η έως και την 25η...

bathagy

Last modified onΣάββατο, 07 Απρίλιος 2018 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep