Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντιφάσεις από την UEFA!

H έκθεση της UEFA για το ματς Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών φάσκει και αντιφάσκει!

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να προκαταβάλουμε τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, όμως βάσει της έκθεσης της UEFA για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής μεταξύ Καλλιθέας - Ηρακλή Ψαχνών, οι δύο ομάδες θα βγουν... λάδι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έκθεση της UEFA, η οποία έφτασε στην ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, υπήρχε υποψία για υψηλό στοιχηματισμό πριν την έναρξη της αναμέτρησης και κάποιοι γνώριζαν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν over 2,5.

Η πρώτη αντίφαση έρχεται στο γεγονός ότι δεν παρατηρήθηκε μεγάλος στοιχηματισμός, ενώ όσοι πόνταραν, το έκαναν στο ειδικό στοίχημα: Περισσότερα από τρία γκολ!

Παράλληλα, η UEFA σημειώνει στην έκθεσή της ότι το over δεν ήρθε για στοιχηματικούς, αλλά για βαθμολογικούς (!) λόγους, ενώ παρουσιάζει πίνακα με την κίνηση στοιχηματισμού το τριήμερο 18-19-20 Απριλίου και αναφέρει ότι το πρώτο γκολ των γηπεδούχων ήρθε από λάθος του τερματοφύλακα! Φάσκει και αντιφάσκει, δηλαδή, ενώ το επίπεδο αγγλικών που χρησιμοποιείται από το στέλεχος της ομοσπονδίας δεν βοηθά να γίνει περισσότερο κατανοητό...

Last modified onΠαρασκευή, 25 Μάιος 2012 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep