Συμφωνία για τους διαιτητές

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι συμφώνησε με τη Football League για την πληρωμή των διαιτητών ανά δίμηνο.

[googlead][/googlead]

Λύση σε ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι ομάδες με την διαδικασία της αμοιβής των διαιτητών έδωσε η Football League. Πλέον οι αποζημιώσεις των ρέφερι θα γίνονται μέσω της διοργανώτριας και με το τέλος κάθε διμήνου. Στην εποχή των περιορισμένων κινήσεων με μετρητά ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα η ρευστότητα. Πλέον οι διαιτητές δεν θα παίρνουν τα χρήματά τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά η πληρωμή θα γίνεται από τραπεζικές κινήσεις μέσα από την Football League που κάνει όλες τις κινήσεις, ώστε να εξασφαλίσει αυτά τα έξοδα για τις ομάδες μέσω χορηγικών συμφωνιών.

Αυτός ήταν ένας από τους δύο βασικούς στόχους της διοργανώτριας για να διευκολύνει το έργο των ομάδων και, φυσικά, τώρα απομένει και η τυπική επικύρωση της συμφωνίας για το ασφαλιστικό συμβόλαιο που αναμένεται να κλείσει το πρωί της Παρασκευής (27/10) ώστε να μην έχει καμία από τις ομάδες κυρώσεις από την ΕΠΟ όπως προβλέπει τόσο ο ΚΑΠ, όσο και η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Μετά από αίτημα της Football League η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διά του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της F.L. Λεωνίδα Λεουτσάκο διευθετώντας το χρόνιο αίτημα της ένωσης αναφορικά με τις αποζημιώσεις που θα λαμβάνουν οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018.

Όπως συμφωνήθηκε μεταξύ των κυρίων Γραμμένου και Λεουτσάκου, εντός των προσεχών ημερών θα υπογραφεί και το σχετικό συμφωνητικό: Η Football League θα αποδίδει ανά δίμηνο τις αποζημιώσεις στους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές. Ήδη για τη συμφωνία αυτή έχει ενημερωθεί και είναι σύμφωνη και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Η απόφαση αυτή εκ μέρους της Ομοσπονδίας ελήφθη με γνώμονα τη διευκόλυνση της Football League, ώστε να διεξαγάγει τους αγώνες του πρωταθλήματός της, δεδομένων και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep