Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προς μετάφραση η έκθεση της UEFA

Η έκθεση της UEFA έφτασε στα γραφεία της Football League και αφού μεταφραστεί θα διαβιβαστεί στα αρμόδια όργανα ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση που αφορά την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η έκθεση της UEFA έφτασε στα γραφεία της Football League και αφού μεταφραστεί θα διαβιβαστεί στα αρμόδια όργανα ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση που αφορά την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στα χέρια της Football League η έκθεση της UEFA για το ματς Καλλιθέα – Ηρακλή Ψαχνών με σκοπό να μεταβιβαστεί άμεσα στις αρχές και να διαλευκανθεί η υπόθεση άμεσα.

Αμεση ήταν η απάντηση της ΕΠΟ στην επιστολή του προέδρου της Football League Σπύρου Καλογιάννη και όλα τα έγγραφα που είχε στη διάθεση του η αρμόδια υπηρεσία της Ομοσπονδίας βρίσκονται στα χέρια της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Η επιστολή έχει δοθεί για επίσημη μετάφραση ώστε να διαβιβαστεί όπως στα αρμόδια θεσμοθετημένα Πειθαρχικά και Δικαιοδοτικά Οργανα ώστε να ακολουθήσουν οι κινήσεις που θα διαλευκάνουν το θέμα και θα αποδώσουν ευθύνες αν υπάρχουν. 

Εξελίξεις θα υπάρξουν πλέον από την Δευτέρα, όταν θα επιστρέψει μεταφρασμένη η έκθεση της UEFA που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η άμεση κίνηση της διοργανώτριας αρχής αποσκοπεί στο να μην υπάρξει καθυστέρηση στις αποφάσεις και κυρίως να μην αιωρείται κάτι πάνω από το φετινό πρωτάθλημα της Football League που κύλησε μέχρι τώρα χωρίς προβλήματα.

Το έγγραφο από την UEFA έχει φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ από τις 10 Μαϊου και προκαλεί απορίες η απόφαση της δημοσιοποίησης του λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το θέμα διέρρευσε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία ζήτησε την εισαγγελική παρέμβαση για την διερεύνηση της αναμέτρησης της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών. 

Οι αντιδράσεις των προέδρων των δύο ομάδων ήταν άμεσες και καταδίκασαν τόσο την ευκολία με την οποία βγήκε στον αέρα αυτή η υπόθεση χωρίς στοιχεία και φυσικά την χρονική στιγμή που επιλέχθηκε, ενώ βρισκόταν μέρες στα χέρια των υπευθύνων αυτή η επιστολή της UEFA. 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΟΥΠΑ 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2012 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep