Απαλλαγές για προπονητές

Ο αθλητικός δικαστής αθώωσε Χανιά, Τρίκαλα, Αχαρναϊκό και Νέους Ελευσίνας.

Αθώωθηκαν οι ΑΟ Χανιά, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός και η Κ19 του Πανελευσινιακού για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή σε αγώνες του πρωταθλήματος. Οι σχετικές αποφάσεις:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε της παρακάτω αποφάσεις:

1) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

2) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

3) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

4) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

5) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

6) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

7) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

8) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

9) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 12 Μάιος 2017 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep