Ξεκαθαρίζει το δίδυμο ανόδου

Η ισοπαλία του Άρη στις Σέρρες άλλαξε τις ισορροπίες για την άνοδο πριν την τελική ευθεία των ντέρμπι της κατηγορίας. Η ισοπαλία του Άρη στις Σέρρες άλλαξε τις ισορροπίες για την άνοδο πριν την τελική ευθεία των ντέρμπι της κατηγορίας.

Η ισοπαλία του Άρη στις Σέρρες μειώνει δραστικά τις πιθανότητες να αλλάξει το δίδυμο της κορυφής στις θέσεις της ανόδου.

Η 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League αποδείχθηκε καθοριστική για τη συνέχεια, αφού το 0-0 του Πανσερραϊκού με τον Άρη αύξησε την βαθμολογική του απόσταση από τις θέσεις της ανόδου και πλέον Απόλλων Σμύρνης και Λαμία αισθάνονται πιο σίγουροι πριν μπουν στην μάχη των ντέρμπι.

Η ισοπαλία που απέσπασε ο Απόλλων Σμύρνης στην Κρήτη με τον ΟΦΗ μπορεί να είχε φωνές για το πέναλτι που καταλογίστηκε κατά του ΟΦΗ, αλλά πλέον μοιάζει υπερπολύτιμη για να τον αφήσει στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Η Λαμία από την άλλη πήρε εύκολη νίκη απέναντι στον Αχαρναϊκό και πλέον βρίσκεται πιο κοντά στον Απόλλωνα Σμύρνης και κυρίως οκτώ βαθμούς μακριά από τον τρίτο Άρη.

Στην μάχη της παραμονής η Καλλιθέα συνέχισε την αποχή της από τις νίκες - με την ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση - με αποτέλεσμα να κάνει πιο δύσκολη τη θέση της για την σωτηρία και να επιζητά επιτακτικά έξι βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια της με τον Αιγινιακό και την Καλλονή για να πάρει ανάσες.

Ο Αιγινιακός με εντυπωσιακή αντεπίθεση στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει απόσταση από τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά με αυτή την επίθεση του έχει ανέβει πλέον ψηλότερα ο συντελεστής της παραμονής. Η νίκη με 5-1 επί του ΑΟ Χανιά ήταν η τρίτη στα πέντε τελευταία ματς για την ομάδα της Πιερίας, ενώ έχει και μια ισοπαλία με την Ελευσίνα εντός.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 
ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1-1     
ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 0-3    
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-3                             
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 0-0     
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ 5-1     
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-0     
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ  2-4    
ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΜΑΪΟΥ
16:00 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ      

 
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΪΟΥ 
 ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ     
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΪΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ     
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ     
ΑΡΗΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ                               
ΧΑΝΙΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ     
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ     
ΣΠΑΡΤΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ     
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ     

* Ο Πανσερραϊκός παίρνει 3 βαθμούς για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

ΣΚΟΡΕΡ

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep