Τo ματς της ημέρας

Μήνας... νικών για Τρίκαλα, Άρη, που θα κοντραριστούν στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Η ήττα της Λαμίας στα Τρίκαλα έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της ανόδου στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Ο Άρης μείωσε τη διαφορά από τη 2η θέση, όμως την Κυριακή (26/03, 15:00 ΕΡΤ3) καλείται να περάσει με νίκη από τη θεσσαλική πόλη για να επιστρέψει σε απόσταση... τριπόντου από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Κοινό σημείο των δύο αντιπάλων στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League το απόλυτο βαθμών εδώ και ένα μήνα. Οι «κυανέρυθροι» από τις 26 Φεβρουαρίου και έπειτα μετρούν μόνο νίκες με απολογισμό τερμάτων 16-1. Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποχαιρέτησε με νίκη και ακολούθησε ο Περικλής Αμανατίδης με πέντε διαδοχικά τρίποντα, εκ των οποίων τα δύο τα τελευταία απέναντι σε ΟΦΗ και Λαμία.

Παρά το σερί αυτό η διαφορά από την τροχιά ανόδου βρίσκεται στους 16 πόντους, ενώ μετά την ήττα στο Αίγιο στην αυλαία του 1ου γύρου ήταν στους 18. Βέβαια, ο ΑΟ Τρίκαλα θέλει να το παλέψει μέχρι όπου... πάει, κοιτώντας παράλληλα την επόμενη σεζόν και χτίσιμο μιας νέας ομάδας.

Από τις 26 Φεβρουαρίου, όμως ξεκίνησε το νικηφόρο του σερί και ο Άρης. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν απολογισμό τερμάτων 10-0. Στις δύο τελευταίες εξόδους επικράτησαν 1-0 του Αιγινιακού και της Καλλονής, όμως δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους. Σαφώς πιο εύκολο έργο είχαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Πανελευσινιακό (4-0) και έφτασαν έτσι τα 41 γκολ ενεργητικό. Ο τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου βλέπει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του να έχει ανέβει και η μείωση της διαφοράς, σίγουρα, δίνει το επιπλέον κίνητρο να φύγουν νικητές από τα Τρίκαλα.

Στο απουσιολόγιο του Αμανατίδη βρίσκεται ο Στεφάνοβιτς, που αποβλήθηκε λανθασμένα από τον αγώνα με τη Λαμία, ενώ τραυματίας είναι ο μέσος, Νταμαού. Από πλευράς φιλοξενούμενων, εκτός έμειναν οι ασθενείς Ιντζίδης, Τσουμάνης και ο τραυματίας Μπαργκάν. Στην αποστολή επιστρέφει ο Τζανακάκης που εξέτισε την ποινή του.

Η επιλογή να μην σκοράρουν στο ματς και οι δύο ομάδες προσφέρεται από τη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Trikala-Aris-Thessaloniki-913812) σε απόδοση 1.70.

Δείτε κι άλλες επιλογές για το παιχνίδι της αγωνιστικής στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/Trikala-Aris-Thessaloniki-913812)

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 01:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep