«Συνολική λύση»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης υποστήριξε ότι η Football League δεν αντέχει άλλες... ασπιρίνες.

Συνέντευξη στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Football League. Όπως σημείωσε: «για... φτιασιδώματα ή για ασπιρίνες πάντα θα βρίσκεται λύση, αλλά αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο». Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν θα βρει χρήματα για την κατηγορία, απάντησε:

«Όταν υπάρχει αβεβαιότητα αν θα τελειώσουν τη σεζόν ομάδες της Σούπερ Λιγκ, τι να συζητήσουμε για τη Football League; Αυτή τη στιγμή μιλάμε για ένα συνολικά απαξιωμένο προϊόν. Επομένως αν σοβαρευτούν όλοι και βρουν μια συνολική λύση θα λυθεί το πρόβλημα της Football League. Για φτιασιδώματα ή για ασπιρίνες, εφόσον παραστεί ανάγκη, πάντα θα βρίσκεται λύση, αλλά αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο.

Κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, κοροϊδεύουμε τον κόσμο και παίρνουμε στο λαιμό μας ανθρώπους οι οποίοι ζουν από αυτό το πράγμα και δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές, είναι μια ολόκληρη οικονομία η οποία είναι στημένη γύρω από το ποδόσφαιρο. Άρα αν σοβαρευτούμε και αποφασίσουμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε ένα σοβαρό προϊόν, η Football league δεν θα έχει ποτέ ξανά το ίδιο πρόβλημα».

Last modified onΤρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep