Και ο ΠΣΑΠ στη λίγκα

Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ στη Football League για το θέμα των προσφυγών. Κλειστές πόρτες από παντού.

Για τα πολλά ανοικτά μέτωπα που έχει η Football League και την τραγική οικονομική κατάσταση μίλησαν στα μέλη του ΔΣ οι αντιπρόεδροι, Λεωνίδας Λεουτσάκος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Πριν αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος τονίστηκε ότι όποια πόρτα και αν έχει χτυπήσει η λίγκα, είναι κλειστή, ενώ σημειώθηκε ότι η Super League δεν αναγνωρίζει το χρέος προς την Εφορία. Ωστόσο, και δικαστικά να κινηθεί η Ένωση η υποθεση αυτή θα είναι χρονοβόρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του ΔΣ κλήθηκε στα γραφεία της λίγκας αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ (Συρίγος, Πούλιος, Αλαφραγκής). Ο λόγος ήταν κυρίως η Καλλιθέα, η οποία έπρεπε να πληρώσει δόση στον πρώην ποδοσφαιριστή της Ηλία Μιχαλόπουλο για να μην της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών. Από τις 10.000 ευρώ που του οφείλονται, συμφωνήθηκε να γίνει διευκόλυνση και να πληρωθεί ο ίδιος 2.000 ευρώ έως την Τρίτη (22/11). Ίδιο πρόβλημα, όμως αντιμετωπίζουν και άλλες ομάδες και αν δεν τακτοποιήσουν τις διακανονισμένες δόσεις, θα έχουν πρόβλημα με αφαίρεση βαθμών.

Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η ΕΠΟ πλην της διευκόλυνσης με την πληρωμή των διαιτητών δεν έχει κάνει κάποιο άλλο αίτημα αποδεκτό. Ακόμα και σε αυτό της ταμειακής διευκόλυνσης από την ομοσπονδία, η απάντηση που πήρε η Ένωση ήταν αρνητική.

Στο μέτωπο των χορηγιών, είναι γνωστό ότι έχει σταλεί επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη και επίκειται συνάντηση μαζί του, ενώ θα γίνει προσπάθεια να κλειστεί ραντεβού και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Είναι τραγική η κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λεουτσάκος και τη χαρακτήρισε «ώρα μηδέν» για τη λίγκα. Γι' αυτό και ζητήθηκε από τις ομάδες να παρέχουν ταμειακή διευκόλυνση, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ ως την Πέμπτη (24/11). Την ίδια ημέρα αναμένεται ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Last modified onΤρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep