Εκ περιτροπής... εν αγνοία!

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι της Football League στην απόφαση του ΔΣ για εκ περιτροπής εργασία, που σημαίνει μείωση αποδοχών 50%.

Τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις του υπαλληλικού προσωπικού της Football League. Το ΔΣ πήρε απόφαση για εκ περιτροπής εργασία των υπαλλήλων, που σημαίνει μείωση αποδοχών 50% και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, όμως η απόφαση αυτή, σύμφωνα με όσα λένε οι υπάλληλοι, πάρθηκε εν αγνοία τους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, που έδωσε το «παρών», στη Θεμιστοκλέους, μετά το συμβούλιο οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για τη σχετική απόφαση και όπως τους έλεγε ο Άρης Λυχναράς: «Μας είπαν ότι συμφωνήσατε»! Ωστόσο, οι υπάλληλοι ήταν έξαλλοι και σημείωναν ότι ουδέποτε αποδέχτηκαν το συγκεκριμένο μέτρο. Είχαν συνάντηση με το προεδρείο, αλλά τις απαντήσεις που ήθελαν, δεν τις πήραν, σημειώνοντας ότι ποτέ δεν τους έγινε σχετική πρόταση. Όπως τόνιζαν, το μόνο που είχαν πει είναι να τακτοποιηθούν τα οφειλόμενα τριών μηνών προς τους ίδιους και ακολούθως να συζητήσουν το καθεστώς κάτω από το οποίο θα συνεχίσουν να εργάζονται.

Το πρωί της Τρίτης (22/11) οι εργαζόμενοι θα έχουν συγκέντρωση για να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν και κατά πόσο αυτός θα επηρεάσει την προσεχή αγωνιστική.

Last modified onΔευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep