Χρέη του 2005

Το χρέος της Football League στην Εφορία αφορά στο 2005.

Ο έλεγχος της Α' ΔΟΥ Αθηνών στη Football League έφερε στην επιφάνεια το χρέος 630 χιλιάδων ευρώ. Ποια περίοδο χρήσης αφορά δεν είχε διαρρεύσει, όμως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», αυτό είναι από το 2005 και προέρχεται από πρόστιμο που είχε επιβληθεί λόγω ενός τιμολογίου.

Στη Football League τονίζεται ότι η οφειλή αυτή πρέπει να τακτοποιηθεί από τη Super League, αφού ένα χρόνο μετά ιδρύθηκε ο συνεταιρισμός της τελευταίας. Από την άλλη πλευρά, όμως η Super League υποστηρίζει ότι έπρεπε να τακτοποιηθούν μόνο τα βεβαιωμένα χρέη εκείνης της περιόδου.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το σενάριο επιστροφής του Σπύρου Καλογιάννη. Ο πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας φέρεται να δέχεται πιέσεις για να επιστρέψει ως ειδικός σύμβουλος, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Σε ό,τι αφορά, τέλος, στα τηλεοπτικά, οι επαφές με τη «Cyta» έχουν «παγώσει», αφού η «Cyta Hellas» βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης, ενώ στο μέτωπο της ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι θεωρείται απίθανο να βελτιώσει την αρχική πρόταση που μιλούσε για τηλεοπτικό χρόνο.

Last modified onΔευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep