Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ανεβαίνουν μόνο τρεις

Η ΕΠΟ επικύρωσε την απόφαση της Super League για την παραμονή στην κατηγορία των ομάδων που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση. ΙΝΤΙΜΕ / ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ Η ΕΠΟ επικύρωσε την απόφαση της Super League για την παραμονή στην κατηγορία των ομάδων που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση.

Σφραγίδα ΕΠΟ στην απόφαση της Super League για την αποφυγή του υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενέκρινε την απόφαση της Super League και οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση δεν θα υποβιβαστούν, αλλά θα τιμωρηθούν με απαγόρευση μεταγραφών. Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας που έγινε την Παρασκευή 6 Απριλίου.

Η απόφαση όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ μαζί με την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική ομάδα για δύο χρόνια και την τοποθέτηση του κ. Συμεών Τσολακίδη ως υπευθύνου ορισμών στα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου Σάλας. Η διοίκηση της ΕΠΟ αναμένεται να αλλάξει στις εργασίες της Γενικής συνέλευσης που θα γίνουν την 1η Ιουνίου 2012.

Εγκρίνονται οι εισηγήσεις της Super League σε ό,τι αφορά το σύστημα αδειοδότησης για την περίοδο 2012-13, όπως αυτές ανακοινώθηκαν μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού στις 22/3/2012.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Απρίλιος 2012 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep