Βγήκαν οι εκπρόσωποι

Η Football League εξέλεξε τους εκπροσώπους της για τη ΓΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή (14/10).

Τους τρεις εκπροσώπους της ενόψει της ΓΣ της ΕΠΟ που θα γίνει την Παρασκευή (14/10) εξέλεξε η Football League τη Δευτέρα (10/10). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, υποψηφιότητα έβαλαν οι Αντώνης Ρέλλας (Παναιγιάλειος), Αντώνης Λεβεντογιάννης (Απόλλων Σμύρνης), Λεωνίδας Λεουτσάκος (Αχαρναϊκός). Οι δύο που εκλέχθηκαν ήταν οι Λεουτσάκος (18 ψήφοι), Λεβεντογιάννης (10), ενώ τρίτος σε ψήφους ήταν ο Ρέλλας (8).

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιαλείου, πάντως, ορίστηκε στη συνέχεια ως ο αντίκλητος του προέδρου, Στέλιου Σφακιανάκη.

Η ανακοίνωση της Football League

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου, η Football League εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Εξελέγησαν ως εκπρόσωποι της Football League για την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016 οι κ.κ. Λεουτσάκος Λεωνίδας (ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) με 18 ψήφους και Λεβεντογιάννης Αντώνης (ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) με 10 ψήφους. Ορίστηκε ως αντίκλητος του προέδρου ο κ. Ρέλλας Αντώνης (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).

2. Επικυρώθηκε οριστικά η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 και παραμένει οριστικά στην κατηγορία η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ».

Last modified onΔευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep