Εξηγήσεις για «ύποπτα»!

Η ΕΕΑ κάλεσε 8 ΠΑΕ να δώσουν εξηγήσεις για «ύποπτα» παιχνίδια.

Αυξημένες αρμοδιότητες έχει πλέον η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στο πλαίσιο αυτό κάλεσε 8 ΠΑΕ να δώσουν εξηγήσεις για «ύποπτα», σύμφωνα με το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης, παιχνίδια! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, Ερμιονίδα, Καλλιθέα προσκλήθηκαν για περσινά παιχνίδια, ενώ Εργοτέλης και ΑΟΧ για το μεταξύ τους 0-1!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους περσινούς αγώνες των πλέι άουτ Παναιγιάλειος - Ερμιονίδα 2-0, Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 2-1 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις απολογίες Παναιγιαλείου, Ερμιονίδας) τον αγώνα ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την απολογία των Αχαιών), την αναμέτρηση Αχαρναϊκός - Καλλιθέα 0-2 για τα μπαράζ παραμονής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την απολογία των «πράσινων») και το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της φετινής Football League Εργοτέλης - ΑΟ Χανιά 0-1. Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι των περσινών αναμετρήσεων είχαν αθωωθεί. Βέβαια, πλέον καλούνται και οι ομάδες που δεν είχαν κληθεί τότε, δηλαδή οι Καλλιθέα, ΑΕΛ.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Η Επιτροπή αποφάσισε την πρόσκληση για τις 22-10-2015 των ομάδων:
- ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
- ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
- ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
- ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
και - ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ
προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης (BEDS) ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στα πλαίσια του Στοιχήματος».

Last modified onΤρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 17:48

1 comment

  • panayiotis bavas
    panayiotis bavas Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 15:55 Comment Link

    ναι, ναι !! και θα βγαλουν αποφασεις, οπως δινουν και πιστοποιητικα !! εχουμε γινει περιγελος !!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep