Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πιθανές οι εμβόλιμες αγωνιστικές»

Ο Σπύρος Καλογιάννης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις αναβολές Ο Σπύρος Καλογιάννης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις αναβολές

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ορισμού εμβόλιμων αγωνιστικών άφησε ο Σπύρος Καλογιάννης.

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης μίλησε στη «Metrosport» για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις τελευταίες αναβολές στο Πρωτάθλημα λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου και της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Ο επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις και το κενό των δύο εβδομάδων (τουλάχιστον) που δημιουργήθηκε.

«Η απόφαση πάρθηκε από την ΕΠΟ, με την ΚΕΔ να είναι αποφασισμένη να μην προβεί σε ορισμούς διαιτητών. Εμείς σαν αρχή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα συζητηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν στο διοικητικό συμβούλιο και θα ακούσουμε τις απόψεις των ανθρώπων όλων των ομάδων», είπε αρχικά ο Καλογιάννης.

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα ώστε να «βγουν» χρονικά οι ημερομηνίες, τόνισε: «Μας προβληματίζει το γεγονός γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι υπάρχει ήδη αναβολή αγωνιστικής και αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε πιεσμένοι χρονικά και σίγουρα είναι υπαρκτό και το ενδεχόμενο να ορίσουμε εμβόλιμες αγωνιστικές. Προκειμένου να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα και τα πλέι οφ και πλέι άουτ εντός χρονοδιαγράμματος».

Last modified onΚυριακή, 16 Νοέμβριος 2014 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep