Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα»

Ο Σπύρος Καλογιάννης έστειλε τις ευχές του προς όλες τις ομάδες με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος Ο Σπύρος Καλογιάννης έστειλε τις ευχές του προς όλες τις ομάδες με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος

Την ευχή το νέο πρωτάθλημα να είναι ποιοτικό και να φέρει τον κόσμο πίσω στα γήπεδο, εξέφρασε ο Σπύρος Καλογιάννης.

Η Football League κάνει πρεμιέρα σήμερα (10/10) και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Σπύρος Καλογιάννης έστειλε το δικό του μήνυμα και τις ευχές του προς όλους τους συμμετέχοντες και τις ομάδες.

Ο έμπειρος παράγοντας ευελπιστεί ότι το Πρωτάθλημα θα είναι ποιοτικό και ανταγωνιστικό, θα βσσίζεται στο «ευ αγωνίζεσθαι», χωρίς κρούσματας βία και ντόπινγκ με σκοπό να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα.

«Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, ο Πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κ. Σπύρος Καλογιάννης εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα  ανταγωνιστικό, ποιοτικό, με τις αξίες που πρεσβεύει το "ευ αγωνίζεσθαι" χωρίς βία, χωρίς κρούσματα doping, με απώτερο σκοπό την επιστροφή του φίλαθλου κόσμου στα γήπεδα.

Επίσης, εύχεται υγεία σε όλους, καλή αγωνιστική χρονιά και κάθε επιτυχία στις προσπάθειες και τους στόχους που έχει βάλει η κάθε ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep