Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιο κοντά στο... λουκέτο

 

Οι παλιές αμαρτίες φέρνουν το πρωτάθλημα και τις ομάδες της Football League πιο κοντά στο λουκέτο.

Σε μια περίοδο που οι ομάδες δεν έχουν να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ τους ήρθε ο "μποναμάς" παλιών χρεών των ομάδων από την ΕΠΟ. Στην Λάρισα (230.010 ευρώ), στον Διαγόρα (14.620), τον Αγροτικό Αστέρα (76.613), τον Εθνικό Αστέρα (152.570) και την Καλλιθέα (2.000).

Οι παλιές υποθέσεις που κάνουν πολύ πιο δύσκολη την "επιβίωση" των ομάδων της Football League πρέπει να πληρώσουν πέντε ομάδες. Λάρισα, Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Αστέρας, Διαγόρας και Καλλιθέα αν δεν καταβάλλουν χρήματα στους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν τις προσφυγές τους θα χάνουν τους αγώνες στα χαρτιά.

 

Μποναμάς για τα Χριστούγεννα επεφύλασσε η ΕΠΟ στις ομάδες της Football League που βρίσκονταν σε αντιδικίες με πρώην ποδοσφαιριστές τους. Λάρισα, Αγροτικός Αστέρας, Εθνικός Αστέρας, Διαγόρας και Καλλιθέα κινδυνεύουν με ήττες στα χαρτιά και αφαίρεση βαθμών αν δεν πληρώσουν τα ποσά που επιδίκασε το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Οι ποινές για την Καλλιθέα και τον Διαγόρα ισχύουν από τις 21 Δεκεμβρίου 2011 και αν δεν εξοφληθούν οι παίκτες θα χάνουν άμεσα τα ματς που δίνουν και θα αφαιρούνται βαθμοί. Για τις υπόλοιπες ομάδες έγινε διακανονισμός σε μηνιαίες δόσεις και αν δεν τις καταβάλουν θα πρέπει να πληρώσουν όλο το ποσό και αν δεν συμβεί ούτε αυτό θα μηδενιστούν στα ματς και θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για κάθε ματς.

Η Καλλιθέα οφείλει στον Γκέργκι Τσίτσι 2.000 ευρώ και 200 ευρώ για τα έξοδα εκδίκασης.

Ο Διαγόρας 14.620 ευρώ στον Γιώργο Καρακούση και 400 ευρώ τα έξοδα εκδίκασης.

Η Λάρισα 230.010 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους στον Φαμπιάν Κανόμπιο και δικαστική δαπάνη 300 ευρώ. Αυτό το ποσό πρέπει να εξοφληθεί σε 20 ισόποσες μηνιαίες δόσεις που αρχίζουν από τις 2 Ιανουαρίου 2012.

Ο Εθνικός Αστέρας έχει τρεις υποθέσεις. Πρέπει να καταβάλλουν 24.688 ευρώ συν τον νόμιμο τόκο και τα 400 ευρώ δικαστικά έξοδα προς τον Δημήτρη Κοτταρά που πρέπει να το πληρώσουν σε τέσσερις δόσεις που αρχίζουν τον Ιανουάριο. Το ποσό για τον Δημήτρη Διαμάντη είναι 78.157 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους και 400 ευρώ δικαστικά έξοδα σε τέσσερις δόσεις. Για την υπόθεση του Βαγγέλη Τσιώλη πρέπει να δώσουν 49.725 ευρώ συν τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα των 400 ευρώ σε τέσσερις δόσεις.

Ο Αγροτικός Αστέρας έχει υποχρέωση προς τον Γιάννη Ναλμπάνη ύψους 76.613 ευρώ  μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα των 400 ευρώ σε τέσσερις ισόποσες δόσεις.

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep