Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μπαράζ με διαφορετικούς συντελεστές!

Το flnews.gr αποκαλύπτει τους διαφορετικούς συντελεστές σε play off και play out.

Τα οικονομικά προβλήματα στη Football League είναι μεγάλα, όμως ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Καλογιάννης τόνισε στην κλήρωση πως κάνει ό,τι μπορεί, ώστε το νέο πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι.

Έως τώρα ήταν γνωστό ότι οι πρωτοπόροι θα μπουν με πλεονέκτημα τριών πόντων στα play off (θα δημιουργήσουν έναν όμιλο οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου) και οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-10 θα αγωνιστούν σε δύο νέα μίνι πρωταθλήματα, ώστε να προκύψουν οι έξι (τρεις από κάθε όμιλο) που θα ακολουθήσουν τις ισάριθμες ομάδες που θα υποβιβαστούν απευθείας. Αυτό που δεν ήταν γνωστό και το αποκαλύπτει το flnews.gr είναι οι… διαφορετικοί συντελεστές στα μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο συντελεστής στα play off από το «4» άλλαξε και έγινε το «3». Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν για παράδειγμα ο πρωτοπόρος ενός ομίλου τερματίσει με διαφορά 15 πόντων από τον 3ο, τότε θα ξεκινήσει με 8 πόντους τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένου του μπόνους!

Αντίθετα, στα play out ο συντελεστής θα είναι το «4». Δηλαδή, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-10 θα διαιρέσουν τη διαφορά τους από τον 10ο με το 4.

Last modified onΤρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep