Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τετάρτη το μπαράζ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία των play off της Football League.

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Παρασκευής (06/06) στη Football League που αφορούσε στην επικύρωση της βαθμολογίας των play off έπειτα από την αθώωση του Ηρακλή Ψαχνών από τον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση του αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Η διοργανώτρια αρχή θα στείλει την επικύρωση στην ΕΠΟ και η Ομοσπονδία θα ορίσει το μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου, με πιθανότερη ημερομηνία την 11η Ιουνίου.

Βέβαια, όπως έλεγαν στη Football League, αγώνας θα μπορούσε να διεξαχθεί ακόμα και μετά την έναρξη του Μουντιάλ, αλλά όχι την ίδια ώρα που διεξαγόταν αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας: «Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, προέβη σε επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα των play –offs ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 ως εξής: Προβιβάζονται στη SUPER LEAGUE οι ΠΑΕ: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΑΟ.

Η ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θ΄ αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ».

Ούτε συζήτηση για αναδιάρθρωση

Η πολυσυζητημένη 6η Ιουνίου, οπότε είχε προγραμματιστεί η ΓΣ της ΕΠΟ ήρθε, αλλά το αίτημα για αναδιάρθρωση, ούτε που συζητήθηκε. Έτσι, οι ομάδες που υποβιβάστηκαν (Αστέρας Μαγούλας, Βύζας Μεγάρων, Γλυφάδα, Αναγ. Γιαννιτσών, Βατανιακός, Καβάλα), αποχαιρέτησαν και τις όποιες ελπίδες είχαν για την παραμονή τους.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep