Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλουν μπαράζ 11 Ιουνίου

Το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον τρίτο των play off αναμένεται να διεξαχθεί είτε 8 Ιουνίου, είτε 11 Ιουνίου που ζήτησε η Football League. Το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον τρίτο των play off αναμένεται να διεξαχθεί είτε 8 Ιουνίου, είτε 11 Ιουνίου που ζήτησε η Football League.

H Super League έχει προτείνει την 8η Ιουνίου για το μπαράζ της Ξάνθης με τον 3ο των των play off, αλλά η Football League αιτήθηκε για την Τετάρτη (11/06)

"Πρέπει να λυθούν και τα τελευταία θέματα, όπως το μπαράζ της Ξάνθης που είχαμε πει να διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου, αλλά η Football League ζήτησε να γίνει στις 11 Ιουνίου. Θα δούμε"

Η ημερομηνία του μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και την ομάδα που θα τερματήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των play off της Football League δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Η πρόταση της Super League έχει ανακοινώσει τη σκέψη της για την διεξαγωγή του στις 8 Ιουνίου, αλλά αυτό δεν φαίνεται να το αποδέχεται η Football League, αφού όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentragoal ο πρόεδρος της διοργανώτριας Γιάννης Μώραλης δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη και θα καταλήξουν τις επόμενες ημέρες. «Πρέπει να λυθούν και τα τελευταία θέματα, όπως το μπαράζ της Ξάνθης που είχαμε πει να διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου, αλλά η Football League ζήτησε να γίνει στις 11 Ιουνίου. Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά. 

Στις 8 Ιουνίου είναι η Κυριακή στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η Football League θέλει την Τετάρτη μετά τις αργίες. 

Last modified onΠέμπτη, 29 Μάιος 2014 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep