Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απειλείται η συμφωνία με ΟΤΕ TV!

Η αδυναμία του Διαγόρα να ταξιδέψει στις Σέρρες δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στη Football League.

 

Δεν έφτανε στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Σπύρο Καλογιάννη η αδυναμία υπογραφής της σύμβασης με τον ΟΠΑΠ, ένας νέος πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί για τον ίδιο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr. Συγκεκριμένα, ο Διαγόρας, όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και τώρα δεν έχει χρήματα για να πραγματοποιήσει ταξίδι... Και μπορεί την τελευταία φορά ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Λερογιάννης να συγκέντρωσε ένα ποσό για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Αθήνα, όμως αυτή τη φορά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει το ίδιο για τον αγώνα της Κυριακής (04/12) με τον Πανσερραϊκό.

Φυσικά, πολλοί θα σκεφτούν ότι τα «λιοντάρια» σε μία τέτοια περίπτωση θα πάρουν το τρίποντο στα χαρτιά και... όλα καλά για τους Σερραίους. Όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η αναμέτρηση Πανσερραϊκός - Διαγόρας έχει προγραμματιστεί να καλυφθεί τηλεοπτικά από το OTE TV και σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί, τότε η συμφωνία με τη Football League κινδυνεύει να τιναχτεί στον «αέρα». Όλα αυτά, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δοθεί η πρώτη δόση στις ομάδες. Μία πρώτη δόση, πάντως, που δεν είναι περισσότερα από 25.000 ευρώ.

 Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης είχε βρεθεί και το καλοκαίρι σε ανάλογη θέση, όταν φρόντισε ο ίδιος να βρεθούν χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές του αγώνα των play off μεταξύ του Διαγόρα και της Δόξας Δράμας. Αυτό, φυσικά, το έκανε για τον ίδιο λόγο, αφού σε περίπτωση που η αναμέτρηση δεν διεξαγόταν η... μαύρη τρύπα στα οικονομικά θα μεγάλωνε. Ελπίζει, λοιπόν, τώρα ότι δεν θα συμβεί το ίδιο με τον αγώνα Πανσερραϊκός - Διαγόρας. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν είναι καθόλου απίθανο το συγκεκριμένο ματς να αναβληθεί.

Last modified onΤετάρτη, 30 Νοέμβριος 2011 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep