Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με 17 ή 18 ομάδες»

Αισιόδοξος για την αύξηση των ομάδων στη Football League ο Αλέξης Κούγιας.

Η πρόταση για αύξηση ομάδων στη Football League πολύ δύσκολα θα γίνει πράξη από την ΕΠΟ, όμως ο Αλέξης Κούγιας που την κατέθεσε με δηλώσεις του στον Arena Fm εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί η δεύτερη τη τάξρι κατηγορία να την πετύχει. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Επειδή οι ομάδες που υποβιβάζονται είναι ομάδες που δοκιμάστηκαν στην Football League, έχουν μετοχικό κεφάλαιο, οι ιδιοκτήτες τους έχουν βάλει ακόμα και τα σπίτια τους για υποθήκη για να πληρώνουν το ΙΚΑ και την εφορία, ενώ τα έσοδα της κατηγορίας είναι το 1/3 των εξόδων. Και αν δεν έχεις και κόσμο τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Έρχονται από την Γ’ Εθνική, εκτός από την ΑΕΚ, αμφιβόλου ποιότητας ομάδες. Δεν είπε κανείς να μην ανέβουν, αλλά έχει γίνει και το φοβερό να έχουμε έξι μήνες απραξίας και είναι άδικο αυτό. Έτσι, πρότεινα να μείνουν οι ομάδες αυτές, να ανέβουν οι ομάδες που είναι να ανέβουν και να προχωρήσουμε του χρόνου σε δυο ισχυρότερους ομίλους με 17 ή 18 ομάδες. Έτσι νομίζω αυτομάτως δημιουργείται ένα ποδόσφαιρο ακόμα και για την επόμενη σεζόν.

Η πρόταση έγινε δεκτή, τώρα πάει στην ΕΠΟ και αν έχουμε σθεναρή αντίδραση θα το πετύχουμε. Αυτοί λοιπόν είναι η πρότασή μου και έγινε ομόφωνα αποδεκτή με μεγάλη μου χαρά».

Για το ενδεχόμενο να μην πέσουν ομάδες ούτε από τη Super League: «Να μην πέσει καμία, δεν θα πάθει τίποτα το ποδόσφαιρο. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου. Το έχω σκεφτεί κατ' επανάληψη. Και εκτός από αυτό έχει καλές ομάδες η Super League. Αν ήμουν στη Super League θα το έκανα και πιστεύω οι άνθρωποι του Άρη θα έπρεπε να το κυνηγήσουν».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Μάρτιος 2014 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep