Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόστιμα από ΕΠΟ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μοίρασε πρόστιμα σε ΑΟΧ, Ζάκυνθο, Αχαρναϊκό.

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Α. ΒΑΣΙΛΟΜΙΧΕΛΑΚΗ εκπροσώπου και της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ κατά της υπ΄αριθμ. 32/23-1-2014 απόφασης  της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει για τις τελεσθείσες  από τον α΄ εκκαλούντα πράξεις α) στον Α. ΒΑΣΙΛΟΜΙΧΕΛΑΚΗ  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή χίλια πεντακόσια  (1500) ευρώ και β) στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ χρηματική ποινή χίλια πεντακόσια (1500) ευρώ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ.26/23-1-2014 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE και του Β.ΜΟΥΖΑΚΗ τραυματιοφορέα της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Εξαφανίζει την προσβαλλομένη απόφαση για το ενιαίο της εκτελέσεως στο σύνολό της. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει για τις τελεσθείσες από τον εφεσίβλητο Β.ΜΟΥΖΑΚΗ  πράξεις ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για  δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή τριακoσίων πενήντα (350) ευρώ και στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ χρηματική ποινή τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ.

3. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά  της  υπ΄αριθμ. 23/23-1-2014 απόφασης  της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE  και  του Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ βοηθού προπονητή  του σωματείου ΝΕΩΝ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την  εκκαλουμένη  απόφαση στο σύνολό της , για το ενιαίο της εκτελέσεως, αλλά καθ΄ο μέρος αφορά τον εφεσίβλητο Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Διακρατεί και δικάζει   κατ΄ ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο εγκαλούμενος Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ΄αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει  σ΄αυτόν ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για  ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

4. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά  της  υπ΄αριθμ.25/23-1-2014 απόφασης της ΠΕ/ FOOTBALL LEAGUE και του Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ βοηθού προπονητή  του σωματείου ΝΕΩΝ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της , για το ενιαίο της εκτελέσεως, αλλά καθ΄ο μέρος αφορά τον εφεσίβλητο Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο εγκαλούμενος Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ΄αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει  σ΄αυτόν ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για  ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα (250 €) ευρώ.

5. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ  κατά  της  υπ΄αριθμ.33/23-1-2014  απόφασης  της ΠΕ/ FOOTBALL LEAGUE  και  της  ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την  εκκαλουμένη  απόφαση. Διακρατεί και δικάζει   κατ΄ ουσία την υπόθεση. Κρίνει ότι η ΠΑΕ  ΝΕΟΣ  ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ τέλεσε την πειθαρχική παράβαση που της αποδίδεται  και επιβάλλει  σ΄αυτήν  χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ».

 

Last modified onΠέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep