Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Από αναβολή... σε αναβολή

Την Τρίτη 04/02 θα συνεδριάσει πάλι το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο για να εξετάσει την αίτηση εξαίρεσης και την ουσία της υπόθεσης, αλλά είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα αναβολή. 

Η αναμενόμενη αίτηση εξαίρεσης που ζήτησε η πλευρά της Super League για το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου, Γιώργου Σφυρή κατατέθηκε τελικά και η πλευρά της Football League πιθανότατα θα πρέπει να τον αντικαταστήσει. Το flnews.gr ήταν στη διαδικασία και σας παρουσιάζει όλα όσα συζητήθηκαν...

«Ζητήσαμε από την πλευρά της Football League να στείλει αναπληρωματικό μέλος και δεν έστειλε», είπε ο νομικός εκπρόσωπος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης. Μάλιστα υπήρξε και διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για το αν υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό της Football League που να απαιτεί Διοικητικό Συμβούλιο για την αντικατάστασή του.

Ο πρόεδρος του διαιτητικού δικαστηρίου, πάντως, θέλησε να περάσει ένα μήνυμα συμβιβασμού και πρότεινε στις δύο πλευρές να τα βρουν μεταξύ τους, επειδή όποια απόφαση και να πάρει το δικαστήριο θα ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο και τους δύο γιατί θα αποτελεί νομολογιακό προηγούμενο και «θα σας δυσκολέψει στη συνέχεια». Μάλιστα τόνισε πως πρέπει να υπάρξει συμφωνία, αφού είναι δύσκολο να εξετάσει το δικαστήριο την ουσία της υπόθεσης σε αυτή τη συνεδρίαση. Κατά την ανακοίνωση της αναβολής για την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, είπε πως «Ελπίζω να έρθετε εδώ πριν την εκδίκαση της υπόθεσης με εξωδικαστικό συμβιβασμό». 

Στις 4 Φεβρουαρίου, πάντως, θα βρεθεί πάλι η σύνθεση του δικαστηρίου για να εξετάσει την αίτηση εξαίρεσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδεχόμενο νέας αναβολής μέχρι να βρεθεί τι θα ισχύσει για την αντικατάσταση του μέλους από την πλευρά της Football League.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης τόνισε «Υπάρχει μια ταλαιπωρία για εμάς χωρίς να έχουμε καμία ευθύνη. Εμείς ακολουθήσαμε όλες τις οδηγίες και τις προθεσμίες της ΕΠΟ. Δυστυχώς έχουμε ξεπεράσεει τα όριά μας».  

Υπέρ της Super League ήταν στην εκδίκαση της υπόθεσης οι ΠΑΕ Ξάνθη, Λεβαδειακός, Αρης, Καλλονή, Βέροια, Πλατανιάς, Εργοτέλης, Παναιτωλικός που έχουν ζητήσει να κάνουν παρέμβαση.  

Από την πλευρά της Football League ήταν εκπρόσωποι των ΠΑΕ Απόλλων 1926, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, Εθνικός Γαζώρου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής, Πανηλειακός, Αιγινιακός, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήταν στην εκδίκαση παρότι έχει καταθέσει αίτημα για παρέμβαση. 

Media

Last modified onΤρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep