Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Εμμένει στην προκήρυξη

Η Football League εμμένει στην προκήρυξη για άνοδο τριών ομάδων. Πρόταση μομφής από Πάτση σε Καλογιάννη.

Μεγάλη ένταση είχε το Δ.Σ της διοργανώτριας, το οποίο διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, όπου βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η υπόθεση της ανόδου. Υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις σχετικά με το ζήτημα, αλλά τελικώς με πλειοψηφία αποφασίστηκε να ισχύσει η προκήρυξη της Football League που προβλέπει άνοδο και υποβιβασμό τριών ομάδων. Πλέον, το… μπαλάκι της ανόδου πήγε ξανά στην ΕΠΟ, η οποία και θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Ακολούθως, η ΕΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ. Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, ότι εμμένει στην προκήρυξη που έχει αποστείλει νόμιμα στην ΕΠΟ από 29-8-2013»

Πρόταση μομφής από Πάτση

Μέσα στην ένταση που επικράτησε, ο Ανδρέας Πάτσης τα έβαλε με τον Σπύρο Καλογιάννη («είσαι υπάλληλος της ΕΠΟ», φώναζε έξαλλος!) και κατέθεσε πρόταση μομφής εναντίον του, γιατί ο πρόεδρος της διοργανώτριας ζήτησε να αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι η Football League εμμένει στην προκήρυξή της και την τελική απόφαση ας την πάρει η ΕΠΟ». Η πρόταση του Πάτση είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέα ένταση στο συμβούλιο, με τα μέλη της Football League να αντιδρούν.

Εκτός της πρότασης Καλογιάννη, που μιλούσε για άνοδο τριών ομάδων, ο Ανδρέας Πάτσης μαζί με τον Αλέξη Κούγια κατέθεσαν πρόταση, ώστε να αλλάξει η προκήρυξη για τις θέσεις του υποβιβασμού. Δηλαδή να μην υποβιβαστούν έξι ομάδες, αλλά προφανώς λιγότερες. Η πρότασή τους δεν πέρασε, γιατί αυτή έχει ήδη ψηφιστεί από το συμβούλιο.

Άλλες φωνές; Ο μεγαλομέτοχος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Λάκης Καραογλανίδης έλεγε κατά τη διάρκεια του ΔΣ: «Αν δεχτούμε το 2-2, τότε να ζητήσουμε από τη Super League να μας δώσει τα λεφτά που χρωστάει στην Ένωση τα πέντε τελευταία χρόνια».  

Last modified onΠαρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2013 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep