Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ψαλίδι 60% από ΟΠΑΠ!

Με τις μειώσεις που προτείνει ο ΟΠΑΠ, σέντρα στη Football League δεν γίνεται…

Αν η περασμένη χρονιά για τις ομάδες της Football League βγήκε με το… ζόρι, η επόμενη (με τα τωρινά δεδομένα), δείχνει απίθανο να ολοκληρωθεί για τις περισσότερες εξ αυτών. Τουλάχιστον αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί, έπειτα από την πρόταση που φέρεται να έκανε η ΟΠΑ ΑΕ ενόψει της επόμενης περιόδου.

Η διοργανώτρια αρχή ακόμα δεν γνωρίζει με πόσες ομάδες θα διεξαχθεί το προσεχές πρωτάθλημα, οπότε κουβέντα με τον Οργανισμό δεν μπορεί να γίνει. Ωστόσο, το «ψαλίδι» για τις ΠΑΕ θα είναι της τάξης του 60%, βάσει της πρόθεσης για μείωση του χορηγικού προγράμματος και όπως τονίζεται: «Με τα σημερινά δεδομένα, πρωτάθλημα δεν ξεκινά»! Το flnews.gr σας παρουσιάζει την περσινή συμφωνία και πώς έχουν τα πράγματα φέτος...

Την περασμένη σεζόν ο ΟΠΑΠ μοίρασε ένα ποσό της τάξης των 8 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά:

- 1 εκατ. ευρώ για τις μετακινήσεις του πρωταθλήματος Νέων.

- 1,2 εκατ. ευρώ περίπου για τις ομάδες της Football League 2.

- 2 εκατ. ευρώ στην Ένωση Β’,Γ’ Εθνικής.

- 3,8 εκατ. ευρώ στις 21 ΠΑΕ (περίπου 180 χιλιάδες έκαστη).

Τι προτείνει φέτος; 5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 2,3 εκατ. μικτά για τις ΠΑΕ. Αν αφαιρέσει κανείς 300 χιλιάδες που θα πληρωθούν για πρόστιμα και ρήτρες, τότε οι συμμετέχουσες ομάδες θα μοιραστούν 2 εκατ. ευρώ. Ποσό που μεταφράζεται σε 70 χιλιάδες εάν το πρωτάθλημα διεξαχθεί με 28 ομάδες!

Last modified onΠαρασκευή, 12 Ιούλιος 2013 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep