Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Εμείς το λέμε...καψαλίστηκε»!

Το flnews.gr ήταν το μόνο μέσο που έδωσε το «παρών» στην απολογία του Παναιτωλικού και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν.

Λιγότερο από μία ώρα διήρκησε η εκδίκαση της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή για τον αγώνα της 9ης Ιουνίου Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου, στον οποίο τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», Σταμάτης Καρράς. Εκπρόσωποι της ομάδας του Βόλου δεν παραβρέθηκαν στη διαδικασία (ο δικηγόρος, Χάρης Γρηγορίου δεν έδωσε το «παρών»!), ενώ για τον Παναιτωλικό παρέστησαν οι δικηγόροι, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Βοσκόπουλος και οι μάρτυρες, Παναγιώτης Μπεσίνης (υπεύθυνος ασφαλείας), Ανδρέας Τσόχος (φίλαθλος του Παναιτωλικού και παλαιός παράγοντας).

Πού στάθηκαν άπαντες; Στην απερισκεψία του ποδοσφαιριστή να πιάσει την κροτίδα και στον... επιπόλαιο, όπως τον χαρακτήρισαν, τραυματισμό του!

Τσόχος: «Επιπολαιότητα και ανεπαίσθητος τραυματισμός»

«Ο τραυματισμός του ήταν ανεπαίσθητος. Εκτός αυτού ο ποδοσφαιριστής που τον αντικατέστησε (σ.σ. ο Δημήτρης Τσιάτσιος) ήταν κλάσεις ανώτερος από τον Καρρά και εξαιτίας του ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι»

Αρχικά κλήθηκε ο μάρτυς, Ανδρέας Τσόχος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν γίνεται ένας ολόκληρος Νομός να τιμωρηθεί για έναν φίλαθλο. Ο ποδοσφαιριστής πήγε να πιάσει την κροτίδα, κάτι που δεν επιτρέπεται και λίγο κάηκε το χέρι του. Ο τραυματισμός του ήταν ανεπαίσθητος. Εκτός αυτού ο ποδοσφαιριστής που τον αντικατέστησε (σ.σ. ο Δημήτρης Τσιάτσιος) ήταν κλάσεις ανώτερος από τον Καρρά και εξαιτίας του ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι! Ο ποδοσφαιριστής υπέστη μόνο ένα ελαφρύ κάψιμο. Μάλιστα, έπαιξε στο επόμενο παιχνίδι (κάτι που δεν ισχύει). Το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει, αλλά αυτό δεν οφείλεται στον Παναιτωλικό. Να σημειώσω δε ότι όλοι οι φίλαθλοι έβριζαν αυτόν που πέταξε την κροτίδα».

Σε εκείνο το σημείο ο Γιάννης Βοσκόπουλος παρενέβη και τόνισε ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας έκλεισε το ένα πέταλο πρόσφατα, γιατί οι οπαδοί πετούσαν μπουκάλια.

Μπεσίνης: «Απερισκεψία του ποδοφαιριστή»

«Ήταν απερισκεψία του ποδοσφαιριστή. Έπιασε την κροτίδα, του φωνάζαμε να την πετάξει, αλλά τραυματίστηκε από το ωστικό κύμα»

Στη συνέχεια κατέθεσε ως μάρτυρας ο Παναγιώτης Μπεσίνης. Αρχικά υπογράμμισε ότι η ΠΑΕ είχε πάρει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, μάλιστα, είχε ενεργοποιηθεί έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό για να κυλήσουν όλα ομαλά. «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποτρέψουμε αυτή τη μία κροτίδα, κάτι που καμία ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει», είπε και συνέχισε: «Ήταν απερισκεψία του ποδοσφαιριστή. Έπιασε την κροτίδα, του φωνάζαμε να την πετάξει, αλλά τραυματίστηκε από το ωστικό κύμα. Στο γήπεδο ήταν και ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου και αμέσως τον μεταφέραμε στο ιατρείο του γηπέδου για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Με μέριμνα του Παναιτωλικού ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγρινίου και έπειτα από δύο ώρες υπεγραψε και πήρε εξιτήριο».

Ο δικαστής τόνισε ότι τα χαρτιά δεν παρουσιάζουν τόσο ελαφρύ, όσο ειπώθηκε, τον τραυματισμό του Καρρά και διάβασε έγγραφο που είχε προσκομίσει ο Ολυμπιακός Βόλου πως ο ποδοσφαιριστής έχριζε πλαστικής χειρουργικής και για τον λόγο αυτό διακομίστηκε από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη. Οι δικηγόροι του Παναιτωλικού τόνισαν ότι το χαρτί αυτό είναι από ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης και στάθηκαν στο δημόσιο έγγραφο του νοσοκομείου Αγρινίου.

Πριν ολοκληρώσει ο Μπεσίνης είπε για τη σύλληψη του οπαδού: «Από μαρτυρίες και τηλεοπτικό υλικό ο οπαδός συνελήφθη, όπως και άλλοι δύο. Ο κύριος Κωστούλας είχε εκφράσει δημόσια τη λύπη του για το συμβάν και τη συμπαράστασή του προς τον ποδοσφαιριστή».

Βοσκόπουλος: «Αισθητικοί οι λόγοι. Εμείς το λέμε... καψαλίστηκε»

«Ενδεχομένως για αισθητικούς λόγους να ήθελε πλαστική. Όχι για παθολογικούς. Έφυγε από το Αγρίνιο και την Τετάρτη θα αγωνιστεί κανονικά. Η βεβαίωση που σας έχουν προσκομίσει είναι για προφανείς λόγους. Η όλη ιστορία γίνεται για βαθμολογικούς λόγους. Πρόκειται για ένα θλαστικό τραύμα. Εμείς στο Αγρίνιο το λέμε... καψαλίστηκε»

Ο δικηγόρος, Γιάννης Βοσκόπουλος τόνισε σχετικά με την πλαστική χειρουργική: «Ενδεχομένως για αισθητικούς λόγους να ήθελε πλαστική. Όχι για παθολογικούς. Έφυγε από το Αγρίνιο και την Τετάρτη θα αγωνιστεί κανονικά. Η βεβαίωση που σας έχουν προσκομίσει είναι για προφανείς λόγους. Η όλη ιστορία γίνεται για βαθμολογικούς λόγους. Πρόκειται για ένα θλαστικό τραύμα. Εμείς στο Αγρίνιο το λέμε... καψαλίστηκε. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, τόνισε ότι λυπάται για τον τραυματισμό του Καρρά και είπε ότι ο Παναιτωλικός δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά».

Δημητρακόπουλος: «Ούτε αστικά δεν δικαιώνεται ο Καρράς...»

Ο νομικός, Γιάννης Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι αν δεν έπεφτε αυτή η κροτίδα δεν θα υπήρχε κατηγορητήριο και τόνισε: «Προκάλεσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τον τραυματισμό του. Έδειξε επιπολαιότητα. Ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς. Αν θέλει να κάνει πλαστικές, να τις κάνει. Μπορεί να βγάλει και τις ρυτίδες που έχουμε στα χέρια, αν το επιθυμεί. Ούτε στα αστικά δικαστήρια δεν μπορεί να πάρει αποζημίωση. Ήταν ένα συμπτωματικό συμβάν. Αν δεν έπιανε την κροτίδα, τώρα δεν θα ήμασταν εδώ. Στο φύλλο αγώνα δεν έχει σημειωθεί κανένα άλλο συμβάν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν πετάχτηκε μέσα, ούτε χαρτάκι».

«Αν θέλει να κάνει πλαστικές, να τις κάνει. Μπορεί να βγάλει και τις ρυτίδες που έχουμε στα χέρια, αν το επιθυμεί. Ούτε στα αστικά δικαστήρια δεν μπορεί να πάρει αποζημίωση. Ήταν ένα συμπτωματικό συμβάν. Αν δεν έπιανε την κροτίδα, τώρα δεν θα ήμασταν εδώ»

Το... ιστορικό

Η νομική υπεράσπιση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, τέλος, έκανε αναφορά στο πρόστιμο και ποινή κεκλεισμένων που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό όταν ακρωτηριάστηκε υπάλληλος σεκιούριτι σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στη φωτοβολίδα που είχε χτυπήσει τον Σάχα στην πλάτη στο παιχνίδι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, οπότε η ποινη ήταν κεκλεισμένων με πρόστιμο και στην εφέσεων μειώθηκε το δεύτερο.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, δεν αναμένεται να βγει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου.

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούνιος 2013 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep