Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Το παρασκήνιο της κλήρωσης

Το flnews.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συζητήθηκαν στο ΔΣ της Football League και τις ελπίδες Επανομής, Θρασύβουλου!

Αρκετές ειδήσεις προέκυψαν από το ΔΣ της Football League έπειτα από την κλήρωση των play off. Μετά το τέλος της διαδικασίας ο πρόεδρος, Σπύρος Καλογιάννης τόνισε στους συμμετέχοντες ότι είναι στο χέρι τους αν θα δώσουν ή όχι εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Σε εκείνο το σημείο, και αφού οι τέσσερις ΠΑΕ κατέθεσαν τις απόψεις τους ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης ρώτησε εάν υπάρχει θέμα αλλαγής έδρας του Ηρακλή για πιθανή τιμωρία του έπειτα από τα επεισόδια στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Καλογιάννης του απάντησε ότι δεν υφίσταται αυτό και αν επιβληθεί ποινή, τότε θα αφορά κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι ομάδες που συμμετέχουν στα play off θα πριμοδοτηθούν με 30.000 ευρώ έκαστη, ενώ την Πέμπτη (30/05) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Football League σύσκεψη μεταξύ των υπεύθυνων ασφαλείας των τεσσάρων ΠΑΕ.

Η ομιλία Καλογιάννη

Στη συνέχεια ο Καλογιάννης είπε: «Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Κρίνεται μία θέση για τη Super League. Φτάσαμε ως εδώ. Σας παρακαλώ πολύ μη δούμε γεγονότα όπως της Κυριακής, να στεθείτε στο ύψος των περιστάσεων. 90 λεπτά και ο καλύτερος να κερδίσει. Να τελειώσουμε καλά, όπως ξεκινήσαμε. Προσέχετε, γιατί αν διακοπεί παιχνίδι μπορεί ο διαιτητής να μην βγει ξανά έξω. Να προσέχετε πολύ».

Η ευχή Καραγιάννη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης ευχήθηκε από την πλευρά του: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους συνδιεκδικητές της ανόδου. Εμεις από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διεξαχθούν τα play off σε ευρωπαϊκά πλαίσια...».

«Παράθυρο» για Επανομή, Θρασύβουλο!

Στο ΔΣ συζητήθηκε και το θέμα του υποβιβασμού, καθώς πολλές από τις ομάδες που προβιβάζονται στη Football League δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτό του μετοχικού κεφαλαίου των 500 χιλιάδων ευρώ. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η βαθμολογία δεν επικυρώθηκε για τις θέσεις 8-21, οι Αναγέννηση Επανομής, Θρασύβουλος διατηρούν ελπίδες παραμονής, καθώς μεταξύ των απόψεων που ακούστηκαν ήταν ότι εκείνοι τις πληρούν.

Οι αδειοδοτήσεις

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων, οι Νίκος Σαλευρής, Γιώργος Καλαποτλής, Στέλιος Σφακιανάκης θα συνθέσουν επιτροπή, η οποία θα μεταβεί άμεσα στην ΕΠΟ για να συζητήσει σχετικά με τα κριτήρια των αδειδοτήσεων της επόμενης περιόδου. Πρόθεση της Football League είναι τα κριτήρια αυτά να είναι ελαφρύτερα...

Τα «στημένα»

Για το θέμα των φεκάλων της UEFA για ύποπτους αγώνες, ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης σημείωσε ότι θα προσπαθήσουν μέσω της ΕΠΟ να έρθουν σε επαφή με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Η επιτροπή που θα συστηθεί θα προτείνει να μπουν ασφαλιστικές δικλείδες, ώστε αν κάποια ομάδα τιμωρείται, να μην την... πληρώνουν όλες τις κατηγορίας και χάνουν τις επιχορηγήσεις. «Εάν υπάρξει ένα ύποπτο και αποδειχτεί ενοχή κάποιας ομάδας, δεν είναι δυνατόν να την πληρώνει όλο το σύμπαν», είπε ο Καλογιάννης.

Last modified onΤρίτη, 28 Μάιος 2013 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep