Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι» από Εφέσεων για Τσεμπερίδη

Η ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών παρέμεινε για τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης θα στερηθεί για δύο ακόμα παιχνίδια τις υπηρεσίες του αμυντικού του, Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έπειτα από την τιμωρία του ποδοσφαιριστή με 4 αγωνιστικές για την αποβολή του στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, του εκπροσώπου ΚΑΣΣΟΥ ΔΗΜ. και του φυσιοθεραπευτή ΠΑΠΠΑ ΝΙΚ. κατά της υπ΄αριθμ. 82/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΝΩΣΗΣ Β-Γ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, στον ΔΗΜ. ΚΑΣΣΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή 200 ευρώ και στον ΝΙΚ.ΠΑΠΠΑ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή 300 ευρώ.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 80/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΝΩΣΗΣ Β-Γ, της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και του γυμναστή ΒΑΪΟΥ ΡΑΠΤΗ.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, κατά της υπ΄αριθμ. 115/15-3-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΝΩΣΗΣ Β-Γ».

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep