Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέες... καμπάνες για πέντε ομάδες!

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δικαιώνει ποδοσφαιριστές που έχουν κινηθεί νομικά κατά Θρασύβουλου, ΑΕΛ, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Αναγέννησης Επανομής και Νίκης Βόλου.

 

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

 

Θρασύβουλος

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΙΟΛΑ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 328/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 26.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 18.252,42 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή, νομιμοτόκως, από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και μέχρι την ολοσχερή του εξόφληση, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 344/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Αλέξανδρου Σταμπολζίεβ. Υποχρεώνει την Π.Α.Ε. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 6.762 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, όπως αναλύεται στο σκεπτικό της παρούσας, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη. Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του ως άνω ποσού, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 279/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ. Επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής Π.Α.Ε. από 27.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 4828,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της ανωτέρω υπ’ αριθμ. 379/2012 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δύο βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 313/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ ΑΟ. Επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής Π.Α.Ε. από 26.2.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 7.365,47 ευρώ , με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του στην καθής και μέχρι την εξόφληση, καθώς και του ποσού των 250,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της ανωτέρω υπ’ αριθμ. 3132012 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Εφέσεων και β) την ποινή της αφαίρεσης δύο βαθμών.

 

ΑΕΛ

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΓΙΟΧΑΝ ΛΑΖΙΜΑΝ. Υποχρεώνει την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. 1964 στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 12766,00 ευρώ, νομιμοτόκως κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο σκεπτικό της υπ’ αριθμ. 516/2012 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ και μέχρι εξοφλήσεως, καθώς και του ποσού των 600,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη. Επιβάλλει στην καθ’ ης ΠΑΕ, για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 13366,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΟΝΔΗ. Υποχρεώνει την Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του συνολικού ποσού των 7.496,50 ευρώ, νομιμοτόκως από της επιδόσεως της προσφυγής του, καθώς και ποσού 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 705/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει στην καθ’ ης Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ. Υποχρεώνει την Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 12192,50 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο σκεπτικό της άνω υπ’ αριθμ. 606/2012 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ μέχρι την πλήρη εξόφληση, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη. Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 12492,50 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.

 

Αναγέννηση Επανομής

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 332/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 26.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 16.169,05 ευρώ, νομιμοτόκως όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 522/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

 

Νίκη Βόλου

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ. Υποχρεώνει την Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 4956,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο διατακτικό της άνω απόφασης, μέχρι την πλήρη εξόφληση καθώς και το ποσό των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη. Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 5156,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Last modified onΤετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep