Βάζει goal στον σεξισμό

Η Super League 2 συμμετέχει στο ποδοσφαιρικό project «Goal στο σεξισμό» υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της ΕΠΟ.

Με τη συμμετοχή της Super League 2 θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/05) το ποδοσφαιρικό project «Goal στο σεξισμό». Αυτό εντάσσεται στις δράσεις του 3ου Φεστιβάλ για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Η σχετική ενημέρωση της διοργανώτριας:

«Ένα φεστιβάλ όπου 56 φορείς, οργανισμοί και σύλλογοι γινόμαστε ένα με το Strong Me στο 3ο Φεστιβάλ για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας, θα πραγματοποιηθεί στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (17-19.05.24), προσφέροντας μια ποικιλία δράσεων και εκδηλώσεων για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον. Μια ομάδα με προσωπικότητες των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού και του ακτιβισμού με μοναδικό σκοπό να «ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ».

Στο πλαίσιο των πολυποίκιλων δράσεων του Φεστιβάλ, την Κυριακή 19.05 στο Γήπεδο Ρουφ υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της ΕΠΟ, της Super League 2 και του ΠΣΑΠΠ θα πραγματοποιηθεί το πρωτοποριακό ποδοσφαιρικό project «Goal στο σεξισμό» με fun games, μίνι τουρνουά, αγώνες μεικτών ομάδων για κάθε ηλικία. Η αυλαία θα πέσει με την «Νύχτα Των Ευχών» όπου μωβ φαναράκια θα φωτίσουν τον ουρανό για έναν κόσμο χωρίς βία και τη συναυλία της Ευρυδίκης και των Μπλε “DUETS”.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ: https://strong-me.com/3o-festival-strongme/

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάιος 2024 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep