«Διακόπτουμε λόγω οφειλών»

«Βέλη» της εταιρείας που είχε αναλάβει την παραγωγή αγώνων της Super League 2 κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Όσο συνεπής αποδείχτηκε φέτος η Super League 2 σε ό,τι αφορά στην έναρξη και το φινάλε του πρωταθλήματος, τόσο ασυνεπής εμφανίζεται, βάσει ανακοίνωσης, η πλατφόρμα διαδικτυακών μεταδόσεων με την οποία συνεργάζεται η διοργανώτρια. Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Orasi TV» που είχε αναλάβει κομμάτι της παραγωγής αγώνων στη Βόρεια Ελλάδα, σταματούν οι μεταδόσεις λόγω οφειλών!

Η «Orasi TV» δεν ξεκαθαρίζει ποιον έχει αποδέκτη η ανακοίνωσή της, όμως είναι εμφανές ότι οι οφειλές αφορούν στην πλατφόρμα που μεταδίδει τα ματς με pay per view. Η ανακοίνωση:

«Λόγω συνεχών καθυστερήσεων πληρωμών και αθέτησης υποχρεώσεων προς την ORASI.TV, η διοίκηση αυτής αποφάσισε τη μη συνέχιση της συνεργασίας της στη μετάδοση αγώνων της Super League 2. Η ORASI.TV (INSPORT.GR) θα συνεχίσει με το δικό της πρόγραμμα μεταδόσεων.

ΥΓ: Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε γιατί αν το κάνουμε πολλοί θα χάσουν το ύπνο τους. Υπομονή μέχρι τέλος του μήνα…».

Πλέον τίθεται θέμα με την κάλυψη αγώνων στον Α' όμιλο και αποτελεί ερώτημα πώς αυτό θα αντιμετωπιστεί. Η διαδικασία pay per view (3€ αντίτιμο) έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα και τα παράπονα είναι διαρκή από χρήστες που πλήρωσαν και παιχνίδι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν.

Last modified onΣάββατο, 13 Απρίλιος 2024 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep