Μαρτσούκος: «Αμετροεπείς παράγοντες»

Η απάντηση του προέδρου της Super League 2 στα «βέλη» των Χανίων και η εξήγηση της μη μετάδοσης του αγώνα με την Καλαμάτα.

Άμεσα απάντησε ο Πέτρος Μαρτσούκος στην επιθετική ανακοίνωση των Χανίων προς το πρόσωπό του για τη μη μετάδοση του αγώνα στην Καλαμάτα. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της SL2, η διοργανώτρια είχε προγραμματίσει αρχικά να μεταδοθεί το Σάββατο (21/10) η εν λόγω αναμέτρηση και την Κυριακή (22/10) το Ηλιούπολη - Διαγόρας. Ωστόσο, οι Κυανόλευκοι ζήτησαν τη μετάθεσή της για μία ημέρα μετά, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Εκτός αυτού ο Μαρτσούκος υπογράμμισε ότι υπάρχει συμφωνία να προβληθούν όλες οι ομάδες αναλογικά από το SL2 Channel και σημείωσε πως το πρωτάθλημα κινδυνεύει από αμετροεπείς παράγοντες και όχι από την επιλογή των αγώνων που θα μεταδοθούν. Αναλυτικά:

«Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος βιντεοσκοπούνται και είναι στη διάθεση των ομάδων και των αρχών. Ο αγώνας Καλαμάτα - Χανιά, ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 21.10.23 και ο αγώνας Ηλιούπολη – Διαγόρας την Κυριακή 22.10.23, με ζωντανή μετάδοση και των δυο από το SL2 Channel στο YouTube.

Η ΠΑΕ Χανιά υπέβαλε αίτημα να μετατεθεί ο αγώνας της από Σάββατο σε Κυριακή, αίτημα που έγινε αποδεκτό. Ωστόσο, ο προγραμματισμός των -προς μετάδοση- αγώνων, δεν είναι εφικτό να αλλάξει αλλά ούτε η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να ικανοποιεί τις επιθυμίες παραγόντων που εκδηλώνουν τάσεις «ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ», και διεκδικούν παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο, τη στιγμή η διοργανώτρια αποφάσισε ότι όλες ομάδες θα προβληθούν αναλογικά από το SL2 Channel.

Το πρωτάθλημα κινδυνεύει από αμετροεπείς παράγοντες και από τις συμπεριφορές τους… Και όχι από τις επιλογές των προς μετάδοση αγώνων».

Last modified onΠέμπτη, 19 Οκτώβριος 2023 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep