Απόφαση αποβολής Αλμωπού!

«Παράνομη η απόφαση. Ίσως επιληφθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας», λένε στον Αλμωπό Αριδαίας για την απόφαση του ΔΣ της λίγκας.

Θέμα τη συμμετοχή του Αλμωπού Αριδαίας στο πρωτάθλημα είχε το ΔΣ της Super League 2 την Τρίτη (25/09). Η συγκεκριμένη ΠΑΕ έχει στα χέρια της απαλλακτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων (κρίθηκε ότι έπρεπε να της δοθεί προθεσμία 15 ημερών για να καλύψει την εγγυητική που έχει εκπέσει), όμως το συμβούλιο με ψήφους 17-3-3 έκρινε ότι πρέπει να την πετάξει εκτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, «λευκό» ψήφισαν Καμπανιακός, ΠΑΟΚ Β, Χανιά και υπέρ της παραμονής του Αλμωπού Αριδαίας οι Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΠΟΤ Ηρακλής.

Ακόμα και αν η εγγυητική δεν έχει καλυφθεί ακόμα, όπως έλεγαν στο FL News διοικητικά στελέχη του Αλμωπού Αριδαίας, η Super League 2 έπρεπε να περιμένει πόρισμα της ΕΕΑ (έχει καλέσει τον Αλμωπό Αριδαίας τη Δευτέρα), ώστε ο αθλητικός δικαστής να καλέσει σε απολογία τους Κυανόλευκους.

«Η απόφαση είναι μη νόμιμη. Αποβολές και ποινές επιβάλλονται μόνο με αποφάσεις δικαστικών οργάνων», τόνισαν στο FL News και σημείωσαν: «Τρεις εν ενεργεία Εφέτες αθώωσαν τον Αλμωπό Αριδαίας. Η Super League 2 παραβίασε δικαστική απόφαση και ίσως επιληφθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας. Πρόκειται για ξεκάθαρη παράβαση απόφασης Εφετών. Η διοργανώτρια έπρεπε να περιμένει την αποστολή πορίσματος της ΕΕΑ και την εξέταση της υπόθεσης από τον αθλητικό δικαστή για να επιβάλλει την όποια ποινή».

Ο εκπρόσωπος του Αλμωπού Αριδαίας ζήτησε μία παράταση για να στελεχωθεί το ρόστερ και επεσήμανε ότι η ΕΕΑ έχει καλέσει την ΠΑΕ τη Δευτέρα (02/10) σε ακρόαση για το θέμα της εγγυητικής. Παρόλα αυτά ο νομικός σύμβουλος της λίγκας, Αντώνης Βουγίδης πρότεινε την αποβολή, γιατί ο Νόμος 2725/1999 υπερισχύει όλων.

Έναρξη του U19 στις 12 Νοεμβρίου

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ:

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκαν τα πρακτικά των Δ.Σ. των συνεδριάσεων 11.09.23 και 18.09.23.
2. Αποφασίστηκε η αποβολή της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας από το Πρωτάθλημα SL2, 2023-2024.
3. Εγκρίθηκε το Συνοπτικό Πρόγραμμα Οκτωβρίου για τον Α και τον Β Ομιλο του Πρωταθλήματος SL2, 2023-2024.
4. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος U19 με έναρξη των αγώνων την 12η Νοεμβρίου 2023.

Περισσότερα σε λίγο...

Last modified onΤρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2023 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep