Ξανά θέμα στο ΔΣ ο ΠΟΤ Ηρακλής!

Η SL2 είχε πάρει απόφαση να συζητήσει την προσφυγή του ΠΟΤ Ηρακλή στις 7 Αυγούστου, όμως το έβαλε στην ατζέντα του ΔΣ της Τετάρτης (19/07)!

Στο συμβούλιο της 12ης Ιουλίου τα μέλη της Super League 2 αποφάσισαν (και ανακοινώθηκε) ότι πήρε αναβολή για τις 7 Αυγούστου η συζήτηση επί της προσφυγής του ΠΟΤ Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια. Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε μία κίνηση που δεδομένα θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους Θεσσαλονικείς. Τι έκανε; Πρόσθεσε το συγκεκριμένο θέμα στη ατζέντα του ΔΣ της Τετάρτης (19/07) κόντρα στην απόφαση που είχε λάβει!

Είναι προφανές ότι η SL2 δέχεται μεγάλες πιέσεις για να πάρει απόφαση, φοβούμενη και τις πιθανές συνέπειες που θα έχει, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Μπόγκνταν Μάρα. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής δεδομένα θα διαμαρτυρηθεί, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι μη νόμιμη.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42. 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια.
2. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023 -24.
3. Διάφορα Θέματα».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2023 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep