Ηρόδοτος όπως... Καβάλα

Τον επανορισμό του αγώνα με την ΑΕΚ Β ζήτησαν οι Κρητικοί στον αθλητικό δικαστή.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Πέμπτη (26/01) ο Ηρόδοτος προκειμένου να απολογηθεί για τη μη διεξαγωγή του αγώνα της 10ης στροφής με την ΑΕΚ Β. Οι Κρητικοί είχαν παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με 6 ποδοσφαιριστές, γιατί - όπως υποστηρίζουν - είχαν εννέα κρούσματα γαστρεντερίτιδας. Φυσικά, αν η ΠΑΕ κινούνταν σε επαγγελματικά πρότυπα θα είχε επιπλέον λύσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος Τάκης Μπιλίρης προσκόμισε ιατρικές γνωματεύσεις από δημόσιο νοσοκομείο σύμφωνα με τις οποίες εννέα ποδοσφαιριστές νοσηλεύτηκαν με ίωση και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ είχε στείλει επιστολή στη διοργανώτρια και είχε ενημερώσει ότι αδυνατούσε ν' αγωνιστεί. Δύο ημέρες αργότερα, στις 8 Ιανουαρίου, απέστειλε και τις γνωματεύσεις. Υπήρξε ανωτέρα βία και όταν ένας αγώνας δεν διεξάγεται χωρίς να ευθύνονται οι δύο ομάδες, επανορίζεται εντός 30 ημερών. Αυτό είναι και το αίτημά μας».

Ο Μπιλίρης επικαλέστηκε την περσινή απόφαση για το ΠΑΟΚ Β - Καβάλα και αυτή του Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Πόντου, ενώ προσκόμισε το υπάρχον ρόστερ, σημειώνοντας: «Η ομάδα έχει διευθετήσει ban, έχει κάνει ήδη 10 μεταγραφές και είναι ενήμερη φορολογικά και ασφαλιστικά».

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιανουάριος 2023 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep