Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δευτέρα με 18 ή 21 ομάδες»

Ο Σπύρος Καλογιάννης τόνισε πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 29 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη με πόσες ομάδες. Ο Σπύρος Καλογιάννης τόνισε πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 29 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη με πόσες ομάδες.

Ο Σπύρος Καλογιάννης τόνισε πως το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, διότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

«Αν μας απαντήσει η Super League την Δευτέρα και κάνει αποδεκτό το αίτημα για άνοδο τεσσάρων ομάδων, θα προχωρήσουμε σε κλήρωση με 21 ομάδες. Αν όχι, θα πάμε με 18 γιατί δεν μπορεί το πρωτάθλημα να πάει άλλο πίσω. Θα αρχίσει κανονικά το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου»

Μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο Σπύρος Καλογιάννης τόνισε πως πρέπει να γίνει η κλήρωση την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, ώστε να αρχίσει το πρωτάθλημα κανονικά το Σαββατοκύριακο.

«Υπήρχε μια πρόταση να γίνει η κλήρωση σήμερα με 18 ομάδες και μια την Δευτέρα με 18 ή 21 ομάδες. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα που μας απασχολούν. Θα τα συζητήσουμε ενωμένοι από την Δευτέρα».

Υπήρχε πρόταση για δημιουργία δύο ομίλων στο πρωτάθλημα;

«Κατατέθηκε μια πρόταση για τις ομάδες που έπαιξαν πλέι οφ (Τσαριτσάνη, Ζάκυνθο, Καλαμαριά, Γλυφάδα, Πανηλειακός) ώστε να γίνουν δύο όμιλοι από 13 ομάδες. Το βλέπω πολύ δύσκολο να περπατήσει διότι χρειάζεται ομοφωνία».

«Κατατέθηκε μια πρόταση για τις ομάδες που έπαιξαν πλέι οφ (Τσαριτσάνη, Ζάκυνθο, Καλαμαριά, Γλυφάδα, Πανηλειακός) ώστε να γίνουν δύο όμιλοι από 13 ομάδες. Το βλέπω πολύ δύσκολο να περπατήσει διότι χρειάζεται ομοφωνία. Σε περίπτωση που γίνει αυτό, υπάρχει δέσμευση να πάρουν τα χρήματα που παίρνουν από τις χορηγίες για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, δηλαδή 50.000 ευρώ».

Την Δευτέρα θα γίνει κλήρωση;

«Αν μας απαντήσει η Super League την Δευτέρα και κάνει αποδεκτό το αίτημα για άνοδο τεσσάρων ομάδων, θα προχωρήσουμε σε κλήρωση με 21 ομάδες. Αν όχι, θα πάμε με 18 γιατί δεν μπορεί το πρωτάθλημα να πάει άλλο πίσω. Θα αρχίσει κανονικά το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου».

Θα δοθεί παράταση για τις μεταγραφές στις ομάδες που ανέβηκαν;

«Δύο, με τρεις μέρες θα πάρουν περιθώριο μετά την κλήρωση».

Last modified onΚυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep