Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εφτασε το έγγραφο της Super League

Εφτασε το έγγραφο της Super League στα γραφεία της Football League και δεν δίνει τις δεσμεύσεις που ζητούσαν και η κλήρωση μοιάζει να είναι πάλι στον αέρα. Εφτασε το έγγραφο της Super League στα γραφεία της Football League και δεν δίνει τις δεσμεύσεις που ζητούσαν και η κλήρωση μοιάζει να είναι πάλι στον αέρα.

Δεν είναι δεσμευτικό και πάλι βρίσκεται στον αέρα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League.

Το έγγραφο της συμφωνίας της Super League με τον ΟΠΑΠ έφτασε στα γραφεία της Football League, αλλά δεν είναι δεσμευτικό με αποτέλεσμα να πρέπει να περιμένει η διοργανώτρια τη Γενική Συνέλευση της Super League. Το έγγραφο που έφτασε αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία της Super League με τον ΟΠΑΠ, αλλά αυτή θα επικυρωθεί την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.

Αν δεν υπάρχει απόφαση επικυρωμένη είναι δύσκολο να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, αφού όλα θα είναι στον αέρα. Δεν είναι εύκολο το διοικητικό συμβούλιο της Football League να συμφωνήσει να γίνει η κλήρωση με το θεωρητικό ενδεχόμενο της συμφωνίας στην Super League την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου. Διότι υπάρχει το απίθανο ενδεχόμενο να μην συμφωνήσουν οι ομάδες της Super League και τελικά να βρεθεί σε αδιέξοδο η Football League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep