«Αυστηρή εφαρμογή πρωτοκόλλου»

Η Super League 2 αποφάσισε να εκτελεί αυτόνομους ελέγχους με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ όταν τα κρούσματα Covid απαιτούν αναβολή αγώνα.

Σφίγγει τα λουριά η Super League 2 σε ό,τι αφορά στον αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού που απαιτούν την αναβολή αγώνα. Όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής την Τρίτη (14/03), η λίγκα με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ θα μπορεί σε αυτές τις περιπτώσεις να εκτελεί αυτόνομους ελέγχους. Οι ημερομηνίες, άλλωστε, πλέον δεν βγαίνουν και όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο συμβούλιο, «θα κληθούν οι ομάδες να παίζουν κάθε δύο ημέρες...».

Σε ό,τι αφορά στους εκπροσώπους στην Έκτακτη Τακτική ΓΣ της ΕΠΟ, εκλέχθηκαν οι κ.κ. Σταμούλης, Μπίκας, Πρίτσας αναπληρωτής ο Άρης Λυχναράς. Αναλυτικά:

«Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Εκπρόσωποι της SL2 στην Έκτακτη Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΠΟ εκλέχθηκαν οι κ.κ. Σταμούλης, Μπίκας και Πρίτσας. Αναπληρωτής ο κ. Λυχναράς.

Αποφασίστηκε η άμεση και αυστηρή εφαρμογή του πρωτοκόλλου, όπου η διοργανώτρια με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ θα μπορεί να εκτελεί αυτόνομους ελέγχους, όπου τα κρούσματα Covid απαιτούν αναβολή αγώνα».

Περισσότερα αργότερα...

Last modified onΤρίτη, 15 Μάρτιος 2022 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep