Απορρίφθηκε του Λεβαδειακού

Ο αθλητικός δικαστής δικαίωσε την Καλαμάτα σε ό,τι αφορά στις κάρτες υγείας του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Έπειτα από αρκετό διάστημα ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε την απόφασή του σχετικά με την ένσταση του Λεβαδειακού για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών της Καλαμάτας στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική (0-0). Συγκεκριμένα, αυτή απορρίφθηκε, οπότε οι Βοιωτοί - τουλάχιστον πρωτόδικα - έχασαν τη δυνατότητα να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Το FL News είχε παρουσιάσει το πλήρες ρεπορτάζ από την εκδίκαση της υπόθεσης στις 11 Φεβρουαρίου με τον δικηγόρο της ΠΑΕ Καλαμάτα, Χάρη Γρηγορίου να πείθει με τα νομικά του επιχειρήματα την έδρα ότι δεν προβλέπεται καμία κύρωση. Πρόκειται ασφαλώς για μία σπουδαία νίκη της Μαύρης Θύελλας και του ιδίου απέναντι στον Λεβαδειακό, που είχε παρασταθεί στην εκδίκαση με τους δικηγόρους Δημήτρη Βαγιάκο, Βασίλη Δημακόπουλο.

Η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής».

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάρτιος 2022 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep