Ήττα στα χαρτιά η Ζάκυνθος!

Η ομάδα του Ιονίου έχασε με 3-0 ά.α. το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Έφεση καταθέτουν οι νησιώτες.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη έχασε στα χαρτιά (3-0 ά.α.) η Ζάκυνθος. Όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, δεν υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας για την ομάδα του Ιονίου που δεν ταξίδεψε στη Σπάρτη στις 12 Ιανουαρίου για τη 13η αγωνιστική. Η ΠΑΕ σκοπεύει να καταθέσει έφεση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε γίνει την 1η Φεβρουαρίου και το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που είχε παρουσιάσει το ρεπορτάζ. Τότε, μάλιστα, η Ζάκυνθος είχε παραδεχτεί ότι δεν υπήρχε απαγορευτικό από το λιμάνι της Ζακύνθου, αλλά ο καπετάνιος δεν μπορούσε να εκτελέσει το δρομολόγιο λόγω θυελλωδών ανέμων.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία με βάση την πρωτόδικη απόφαση.

Οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ με απώλεια του αγώνα της με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ με τέρματα 0-3 και χρηματικό πρόστιμο 4.000€ (μη τέλεση αγώνα 12.1.22).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 χρηματική ποινη 500€ (αγώνας 16.1.22 με ΠΑΕ Καραϊσκάκης)».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2022 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep