Πρόεδρος Διαιτητικού: «Όσο αντέξουμε...»

Παράπονα για την καθυστέρηση προσδιορισμού αιτήσεων επιβολής και ενεργοποίησης ποινών κατά ΠΑΕ της Super League 2.

Ακόμα και ένα μήνα μετά προσδιορίζει το Διαιτητικό Δικαστήριο αιτήσεις επιβολής και ενεργοποίησης ποινών κατά ΠΑΕ της Super League 2. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αίτηση επιβολής ποινών του Σπύρου Γλυνού κατά του Διαγόρα. Η αίτηση κατατέθηκε στις 7 Νοεμβρίου και έπρεπε να περάσει ένας μήνας για να συζητηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, με αφορμή την καθυστέρηση αυτή ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Μανώλης Αλαφραγκής στην εκδίκαση της 7ης Δεκεμβρίου είπε στην πρόεδρο του Διαιτητικού, Σταυρούλα Κουσουλού:

«Θέλουμε το Διαιτητικό να βοηθά τους εργαζόμενους στην είσπραξη των οφειλομένων. Το άρθρο 24 του Κ.Ι.Μ. αναφέρει ότι δεν υπάρχει ακροαματική διαδικασία στο στάδιο επιβολής και ενεργοποίησης. Είναι μια απλή διαπιστωτική πράξη. Μπορείτε την ίδια ημέρα ή την επόμενη να βάζετε απλά μία σφραγίδα. Αν προσδιορίζονται αιτήσεις ένα μήνα μετά, θα φτάσουμε Απρίλιο, Μάιο και ομάδες θα διαλύονται, γιατί αν δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν θα πληρώνουν».

Η Αρεοπαγίτης δεν έδειξε διάθεση να συζητήσει το θέμα, αλλά ο Αλαφραγκής συνέχισε: «Το 2013-14 ζητούσαμε τακτικούς δικαστές για να επισπευθεί η διαδικασία. Στα 14 χρόνια δεν έχει ξαναγίνει τόσο μεγάλη καθυστέρηση με τακτικούς δικαστές». Τότε πήρε την απάντηση: «Ωραία, τώρα έχουμε κολλήσει, δεν υπάρχουν δικαστές. Δεν μπορούμε εμείς να τα επιλύσουμε. Είναι θέματα της ΕΠΟ και της Πολιτείας. Είμαστε στο καθήκον όσο αντέξουμε κι εμείς. Δεν ξέρουμε αν θα αντέξουμε μέχρι το τέλος...».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Δεκέμβριος 2021 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep