Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόθεση… να συναντηθούν

Ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης ήταν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, όπου εκδηλώθηκε η πρόθεση για συνάντηση, χωρίς να οριστεί και με την θέληση να δώσει το παρών και ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης. Ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης ήταν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, όπου εκδηλώθηκε η πρόθεση για συνάντηση, χωρίς να οριστεί και με την θέληση να δώσει το παρών και ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, στο οποίο εκπροσώπησε την Football League ο πρόεδρος της Σπύρος Καλογιάννης, εκδηλώθηκε η πρόθεση να συναντηθεί το «ποδόσφαιρο».

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ που έγινε την Δευτέρα (3/9) δεν συμφώνησαν να συναντηθούν και εκδηλώθηκε η πρόθεση να γίνει ένα ραντεβού, στο οποίο να βρίσκεται και ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ώστε να μην χάσουν άλλο χρόνο.

Ανοικτό παραμένει το θέμα της συνάντησης της επιτροπής που ορίστηκε από την Football League με τους ανθρώπους της ΕΠΟ και της Super League. Στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε την Δευτέρα (3/9) δεν συμφώνησαν να συναντηθούν και εκδηλώθηκε η πρόθεση να γίνει ένα ραντεβού, στο οποίο να βρίσκεται και ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ώστε να μην χάσουν άλλο χρόνο.

Η διοργανώτρια αρχή της Football League, πάντως, δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει το πρόγραμμα της και την Τρίτη (4/9) θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου και την Πέμπτη (6/9) η κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2012-13. Εκτός από τον Σπύρο Καλογιάννη, υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου έχει θέσει και ο Ανδρέας Πάτσης.

Η Football League, πάντως, δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει το πρόγραμμα της και την Τρίτη (4/9) θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου και την Πέμπτη (6/9) η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο χρόνος που χάθηκε μέχρι τώρα χωρίς να γίνει κάτι το ουσιαστικό δεν αφήνει άλλα περιθώρια για να πάει πίσω και άλλο η έναρξη του πρωταθλήματος και να κλείσουν οι ομάδες περισσότερο από δύο μήνες στην προετοιμασία.

Η πρεμιέρα έχει ήδη καθυστερήσει για μια εβδομάδα και οι υπεύθυνοι των ομάδων δεν επιθυμούν να χάσουν και άλλη εβδομάδα, αφού καθυστερεί και η έναρξη του κυπέλλου Ελλάδος με αποτέλεσμα να χάνουν και άλλες ελεύθερες ημερομηνίες.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... "Σιγή ασυρμάτου το... ποδόσφαιρο"

Last modified onΔευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2012 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep