Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι πίσω η μπάλα

Η Super League επέστρεψε πάλι πίσω την μπάλα στην Football League και περιμένει να δει την αντίδραση της, αλλά και αυτή που θα έχουν τόσο η ΕΠΟ, όσο και ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης. Η Super League επέστρεψε πάλι πίσω την μπάλα στην Football League και περιμένει να δει την αντίδραση της, αλλά και αυτή που θα έχουν τόσο η ΕΠΟ, όσο και ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

H Football League στην έκτακτη γενική συνέλευση της είχε επιστρέψει το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος στην Super League που την Τρίτη (28/8) επέστρεψε πάλι πίσω την μπάλα.

Μπαίνει στην τελική ευθεία η συζήτηση ανάμεσα σε όλους και θα φανεί αν Super League, Football League και ΕΠΟ έχουν πρόθεση να λύσουν το θέμα και να κάνουν την αναδιάρθρωση, ή αν θα αποφασίσουν τελικά πως δεν προλαβαίνουν και δεν τα βρίσκουν στο αν η αναλογία θα είναι 5-3 ή 4-2.

Η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος έχει περάσει μέχρι τώρα από πολλά συμβούλια και γενικές συνελεύσεις για να επιστρέψει πάλι στα γραφεία της Football League. Η ΕΠΟ ήταν η πρώτη αρχή που μετά το συμβούλιο της έστειλε το έγγραφο της σκέψης για αναδιάρθρωση στην Football League, η οποία αποφάσισε πως δέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα, αρκεί να ανέβουν πέντε ομάδες τη νέα σεζόν στην Super League.

Η Super League χρειάστηκε έντεκα μέρες από τις 17 Αυγούστου μέχρι σήμερα, για να αποφασίσει πως δεν δέχεται την αναλογία της ανόδου πέντε ομάδων και του υποβιβασμού τριών για να γίνει η αναδιάρθρωση. Μπορεί ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης να είπε πως άργησε να μπει το θέμα στο τραπέζι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει και σχετική βιασύνη από την πλευρά τους για να λυθεί άμεσα.

Η Super League χρειάστηκε έντεκα μέρες από τις 17 Αυγούστου μέχρι σήμερα, για να αποφασίσει πως δεν δέχεται την αναλογία της ανόδου πέντε ομάδων και του υποβιβασμού τριών για να γίνει η αναδιάρθρωση.

Το θέμα, βέβαια, που έκαιγε τους ανθρώπους της Super League ήταν να αρχίσει το πρωτάθλημα τους και να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα με τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Τώρα μοιάζει να μπαίνει στην τελική ευθεία η συζήτηση ανάμεσα σε όλους και θα φανεί αν Super League, Football League και ΕΠΟ έχουν πρόθεση να λύσουν το θέμα και να κάνουν την αναδιάρθρωση, ή αν θα αποφασίσουν τελικά πως δεν προλαβαίνουν και δεν τα βρίσκουν στο αν η αναλογία θα είναι 5-3 ή 4-2.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το θέμα της έξτρα επιχορήγησης από τον ΟΠΑΠ και το περιθώριο η Football League να κερδίσει και ένα συμβόλαιο για μεταδόσεις από την κρατική τηλεόραση, πάλι με χορηγία του ΟΠΑΠ. Αυτά όλα θα φανούν τις επόμενες ημέρες, με το πόσο άμεσες θα είναι οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, ή θα χαθεί ακόμη μια εβδομάδα με την αναμονή της Γενικής Συνέλευσης της Football League που είναι για την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα υπάρχουν και πρακτικά θέματα, αφού θα πρέπει να δοθούν προθεσμίες για μεταγραφές στις ομάδες αν συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Football League, το οποίο παράλληλα δεν θα πρέπει να αργήσει να αρχίσει, διότι θα έχει τουλάχιστον 40 αγωνιστικές και θα πρέπει να βγουν και οι ημερομηνίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανοιξε ο δρόμος της επιστροφής

Συζητά το 4-2 η Super League

Συζητάμε την αναδιάρθρωση

Last modified onΤρίτη, 28 Αύγουστος 2012 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep