Κανονικά οι προπονήσεις στα Δωδεκάνησα

Επιτρέπονται οι προπονήσεις στα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσων.

Σε ανακοίνωση για την εξακρίβωση των νέων περιοριστικών μέτρων από την κυβέρνηση, προέβη η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσων. Σύμφωνα με αυτήν, επιτρέπεται η διεξαγωγή προπονήσεων από τις ομάδες που ανήκουν στα Δωδεκάνησα, κατά τη διάρκεια της αναστολής των πρωταθλημάτων, πάντα τηρουμένων των απαραίτητων μέτρων προστασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια των εξαγγελιών της Κυβέρνησης, αναφορικά με τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας λόγω Covid -19, η ΕΠΟ προβαίνει στην αναστολή διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Α’, Β’ & Γ’ Κατηγορίας Γυναικών καθώς και των αγώνων Κυπέλου Ελλάδος. Επίσης αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα αρμοδιότητας και ευθύνης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας. Η αναστολή των πρωταθλημάτων ισχύει για ένα (1) μήνα.

 Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), όπως είναι ο Νομός Δωδεκανήσου, επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.»
 
Last modified onΤετάρτη, 04 Νοέμβριος 2020 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep