Κλείνουν τα γήπεδα

Κλείσιμο των γηπέδων της Θεσσαλονίκης αναφέρουν τα νέα εξατομικευμένα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωνε στη Βουλή ότι υπάρχει η σκέψη για «κατ' εξαίρεση λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνων ομάδων που μετέχουν σε κορυφαίες κατηγορίες ομαδικών αθλημάτων, όπως Super League 2, χωρίς θεατές και με ομάδες που θα ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο για COVID-19».

Λίγο αργότερα, το βράδυ της Δευτέρας (2/11), τα νέα εξατομικευμένα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού της Πολιτικής Προστασίας οδήγησαν στο κλείσιμο των γηπέδων της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας του λοκντάουν που έχει επιβληθεί στην πόλη.

"Αναστέλλονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής οι αγώνες της Α' Εθνικής ποσοδφαίρου (Super League) και της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (Basket League), ενώ επιτρέπονται ΜΟΝΟ οι ευρωπαϊκοί αγώνες (Champions League, Europa League, EuroLeague, BCL) σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των UEFA, FIBA, EuroLeague" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το λοκντάουν στη Θεσσαλονίκη θα κρατήσει -τουλάχιστον- δύο εβδομάδες. Η Football League είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω του ότι εκκρεμούσε η η έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της προσφυγής της Νίκης Βόλου.

Ουκ ολίγες πόλεις στις οποίες ανήκουν ομάδες της κατηγορίες βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο λόγω του Covid19, όπως οι Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Βέροια, Κοζάνη, Κατερίνη και άλλες.

Last modified onΤρίτη, 03 Νοέμβριος 2020 09:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep