Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα σενάρια... ανόδου

Η 5η αγωνιστική των play off είναι πιθανό να δώσει το 3ο εισιτήριο για τη Super League και να ανοίξει... σαμπάνιες στο Μάλεμε!

Ήταν δεδομένο ότι η υπόθεση – τρίτο εισιτήριο για τη Super League θα κρινόταν στις τελευταίες στροφές των play off. Έπειτα από 4 αγωνιστικές και οι 4 συμμετέχοντες έχουν ελπίδες να πανηγυρίσουν την άνοδο, όμως μόνο ο Πλατανιάς έχει την ελπίδα να «καθαρίσει» την άνοδο και να πανηγυρίσει τον ιστορικό προβιβασμό από το βράδυ της Τετάρτης (27/06).

Οι Κρητικοί αν επικρατήσουν της Καλλονής και την ίδια στιγμή η Παναχαϊκή νικήσει την Καλλιθέα, αυτόματα προβιβάζονται, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερούν των Αχαιών με δύο νίκες… Η ειρωνία είναι ότι η Παναχαϊκή θα θέλει τρίποντο σε βάρος της αθηναϊκής ομάδας, όμως όχι και νίκη των Κρητικών.

Ας δούμε, όμως ποια αποτελέσματα ευνοούν τους τέσσερις μονομάχους.

Πλατανιάς Χανίων: Με νίκη απέναντι στην ΑΕΛΚ και νίκη της Παναχαϊκής προβιβάζεται. Ακόμα, όμως και αν χάσει, θα τα παίξει όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Καλλιθέας.

Καλλιθέα: Στοχεύει στην κατάκτηση έστω της ισοπαλίας στην Πάτρα, ώστε με νίκη στην αυλαία απέναντι στον Πλατανιά να πάρει εκείνη το εισιτήριο της ανόδου.

Παναχαϊκή: Αποκλειστικός στόχος το τρίποντο απέναντι στην Καλλιθέα, ενώ θα περιμένει στραβοπάτημα του Πλατανιά απέναντι στην Καλλονή. Στην αυλαία δοκιμάζεται στη Μυτιλήνη.

ΑΕΛ Καλλονής: Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο Μάλεμε απέναντι στον Πλατανιά μένει εκτός διεκδίκησης της 1ης θέσης. Εννοείται ότι στόχος είναι το 2Χ3.

 

Η βαθμολογία

1. Πλατανιάς 8

2. Καλλιθέα 7

3. Παναχαϊκή 5

4. Καλλονή 5


Η 5η αγωνιστική

Πλατανιάς – ΑΕΛΚ

Παναχαϊκή – Καλλιθέα

 

Η 6η αγωνιστικη

Καλλιθέα – Πλατανιάς

ΑΕΛΚ – Παναχαϊκή

 

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούνιος 2012 02:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep