Γκολ και με τις δύο φανέλες

Ο Δημήτρης Μαχαίρας σκόραρε και ως παίκτης της Δόξας Δράμας και με τη φανέλα του ΟΦΗ Ο Δημήτρης Μαχαίρας σκόραρε και ως παίκτης της Δόξας Δράμας και με τη φανέλα του ΟΦΗ

Οι τρεις παίκτες που έχουν πετύχει γκολ με δύο διαφορετικές φανέλες τη φετινή σεζόν.

[googlead][/googlead]

Συνολικά 126 παίκτες (από τις 18 ομάδες) έχουν χριστεί σκόρερ στη φετινή Football League. Σχεδόν οι μισοί (67) πέτυχαν τουλάχιστον δύο γκολ και μόνο τρεις εξ αυτών το κατάφεραν με δύο διαφορετικές φανέλες.

Ο Νίκος Κουσκουνάς έχει στο ενεργητικό του έξι γκολ σημειώνοντας τρία ως παίκτης του ΟΦΗ (σε επτά αγώνες) και ισάριθμα με τη Δόξα Δράμας (σε οκτώ αναμετρήσεις πρωταθλήματος). Μάλιστα, συμπλήρωσε και 100 τέρματα στην επαγγελματική του καριέρα στο 3-1 επί του Πανσερραϊκού στις 18/2.

Ενας άλλος επιθετικός, ο Βασίλης Σαχινίδης έχει δράσει φέτος ως παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας (τρία γκολ σε εννιά αγώνες πρωταθλήματος) και των Τρικάλων (ένα σε πέντε εμφανίσεις). Μάλιστα, τα τρία από τα συνολικά τέσσερα τέρματά του έχουν επιτευχθεί απέναντι στον Εργοτέλη. Είχε σημειώσιε δύο στη νίκη 3-2 του Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ στις 20 Δεκμεβρίου 2017 και άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του ΑΟΤ στο 0-2 στο Παγκρήτιο στις 18 Φεβρουαρίου.

Στο κλειστό κλαμπ υπάρχει και ένας αμυντικός μέσος που ακολούθησε την αντίστροφη διαδρομή σε σχέση με τον Νίκο Κουσκουνά. Ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τη Δόξα Δράμας (έξι συμμετοχές) σκοράροντας και εκείνος κόντρα στον Εργοτέλη (στο 4-0 στις 26 Νοεμβρίου) και τα κατάφερε και ως παίκτης του ΟΦΗ (τέσσερα παιχνίδια) με τη «φωτοβολίδα» στο 0-3 απέναντι στη Σπάρτη στις 17 Φεβρουαρίου.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep