Η… χαρά του γκολ

Τόσο ο Κισσαμικός, εντός έδρας, όσο και ο Πανσερραϊκός, μακριά από τις Σέρρες, δειχνουν πως έχουν τον τρόπο τους να βρίσκουν δίχτυα

Με το παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό κλείνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα, ο Κισσαμικός. Η ομάδα των Χανίων χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην Stoiximan.gr Football League και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την δυναμική που αποκτά όταν παίζει μπροστά στους οπαδούς της.

Χαρακτηριστικό πως ο Κισσαμικός έχει καταφέρει να σκοράρει στα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του (ανάμεσα σε αυτά και το άνευ αγώνος 3-0 με τον Πανθρακικό) , με απολογισμό επτά νίκες – δύο ήττες και συντελεστή 17-8.

Και ο Πανσερραϊκός, όμως, από την πλευρά του, τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζεται αρκετά αποτελεσματικός στα εκτός έδρας παιχνίδια του.  Η ομάδα των Σερρών μετρούσε έξι συνεχόμενα «άσφαιρα» παιχνίδια, μακριά από το γήπεδο της, με τον απολογισμό να είναι απογοητευτικός. Πέντε ήττες και μόλις μία «λευκή» ισοπαλία, με τον Αιγινιακό. Κάπου εκεί, όμως, το… τσιπάκι άλλαξε. Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη άρχισαν να… ματώνουν τα δίκτυα των αντιπάλων τους και μακριά από το σπίτι τους, με το κλίμα να αλλάζει άρδην. Έτσι, οι Σέρρες μετράνε ήδη επτά σερί εκτός έδρας ματς στα οποία σκοράρουν, έχοντας τρεις νίκες (ανάμεσα τους το άνευ αγώνος 3-0 επί της Θράκης), τρεις ήττες και μία ισοπαλία, με συντελεστή 8-9.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Ιούνιος 2017 12:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep