Βουνό τα «ύποπτα» ματς

Φάκελοι με περίπου 50 «ύποπτα» ματς βρίσκονται στην ΕΕΑ σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento».

Την περσινή σεζόν οι ομάδες της Football League ενεπλάκησαν σε 27 αγώνες που φέρονταν να είναι «ύποπτοι» χειραγώγησης. Φέτος ουδείς φάκελος απασχόλησε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν φτάσει στην ΕΠΟ σχετικοί φάκελοι. Και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Documento», αυτοί είναι περίπου 50 και κυρίως αφορούν το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα του ΑΟ Χανιά έχει τις περισσότερες παρουσίες σε αυτούς τους φακέλους και, μάλιστα, ότι ο όγκος έχει αυξηθεί κατά 10-15% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Όπως δήλωσε το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης: «Στα γραφεία που συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπάρχει ένα βουνό από φακέλους της UEFA με παιχνίδια ελληνικών ομάδων που εκτιμάται ότι είναι χειραγωγημένα. Μόνο τα φετινά ματς μπορεί να είναι και 50».

Η «Documento» σημειώνει ότι η FIFA είναι ενήμερη και αποφασισμένη να πάρει αυστηρά μέτρα και γίνεται λόγος ακόμα και για πιθανή διάλυση της Football League για να μείνει ως επαγγελματική μόνο η Super League.

Last modified onΚυριακή, 14 Μάιος 2017 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep